Linnes kesinlikle 11'e dönmeli, Mariano kendine çeki düzen vermeli sen ki rakibe çarptırarak gol attırmış oyuncusun yakışıyor mu sana o ortalar?Diagne yine 11 başlamalı Mitro'nun Vida ve Mirin'e karşı çok ağır kalacağını düşünüyorum.Hafta boyu da duran top çalışması yapalım bir zahmet özellikle orta çalışması yapsın Belhanda mı Feghouli mi kim kullanacaksa.

Linnes kesinlikle 11'e dönmeli, Mariano kendine çeki düzen vermeli sen ki rakibe çarptırarak gol attırmış oyuncusun yakışıyor mu sana o ortalar?Diagne yine 11 başlamalı Mitro'nun Vida ve Mirin'e karşı çok ağır kalacağını düşünüyorum.Hafta boyu da duran top çalışması yapalım bir zahmet özellikle orta çalışması yapsın Belhanda mı Feghouli mi kim kullanacaksa.
Yahu Luyindama-Donk-Mitroglu-Marcao-Diagne gibi hava topu hakimiyeti çok yüksek adamlar var elimizde hatta Fernando ve Onyekuru bile hava toplarında tehlike yaratıyor Feghouli ve Belhanda gibi elimizde ceza sahasına çok iyi top gönderen adamlar var Nagatomo ve Mariano gibi adamın ağzının içine orta açabilen beklerimiz var

Ama olmuyor işte duran topları bir türlü doğru düzgün kullanamıyoruz anasını satayım

bjkyi cok büyütmetin ankaragücü ezdi. ilk yarı , sivas maçında son anda kurtardılar . rize maçıda yanıltmasın adamlar düştü oyundan 2 ihtimalli maç yenilmeyiz ama galibiyete yakınız taraftar etkisi vsvs terim faktörü büyük maça farklı hazırlar takımı

çok garip bir takımız içeride beşiktaş ve başakşehir maçları var ama bizi asıl düşündüren dışarıdaki sivas-rize maçları. özellikle rizeyi bir şekilde atlatırsak son hafta oyuncular zaten sahaya çıkıp gerekeni yapacaktır

Hepimiz 4'te 4 yapmamız gerektiğini yazıyor fakat bence kimse 4'te 4 yapamayacak. Yapan çıkarsa yine biz oluruz o.
BJK leş gibi oynuyor. O balon bi yerde patlayacak. Kaç haftadır tamamen bireysel becerilerle ittire ittire gidiyorlar. Rakipleri oynuyor bunlar ilk atakta hatta duran toptan filan gol atıp duruyorlar. + Daha TS deplasmanları var.

Başakşehir desen kimyaları bozulmuş. (! :D) Sivas bunlardan puan alırsa şaşırmasın kimse.

Marcao yetisirse tribune cikacak 2 isim sıkinti olacak.Donk ve Linnes performanlariyla ilk 11'i hak ederken yedekte bile olmazlarsa yazik olur.Mariano her ne kadar Konya macinda kotu olsa da ozellik olarak mac alan bir bek.O da olmali.Linnes sol beke gecmeli.

Dolayisiyla ilk gozden cikaracagim isim Nagatomo olur.Diger ismin ise rezil performansiyla Cagne olmasi lazim ama gol ithtiyacimiz oldugunda sonradan girecek adamimiz olmadigi icin Cagne maalasef kadroda ve hatta ilk 11'de olacak.

Tahminim Terim Nagatomo ve Donk'u tribune gonderir.Donk'a haksizlik olacak tipki Konya macinda Linnes'e oldugu gibi.

Benim Cagne denen duldulden zerre umidim yok.Keske kirmizi falan yeseydi son dakikalarda.

Gecen seneki maçı hatırlayalım erken bulduğumuz golle üstün oynadığımız maçta bile inanılmaz savunma hatalarıyla pozisyonlar vermiştik ama burak faktörü yoktu o zaman bizde de gomis gibi rakibi gol atsın atmasın acayip yoran bir forvet şimdi bjk de burak gibi 1 pozisyon versen bile gol atacak bir forvetleri var bizde ne savunmayı yoran ne de attığı gol sayısına rağmen güvenebileceğin bir forvet var insAllah bu eksiklikten dolayi kotu sonuc almayiz yoksa devre arasi buragi kacirmanin cezasını çekeceğiz.

Marcao yetisirse tribune cikacak 2 isim sıkinti olacak.Donk ve Linnes performanlariyla ilk 11'i hak ederken yedekte bile olmazlarsa yazik olur.Mariano her ne kadar Konya macinda kotu olsa da ozellik olarak mac alan bir bek.O da olmali.Linnes sol beke gecmeli.

Dolayisiyla ilk gozden cikaracagim isim Nagatomo olur.Diger ismin ise rezil performansiyla Cagne olmasi lazim ama gol ithtiyacimiz oldugunda sonradan girecek adamimiz olmadigi icin Cagne maalasef kadroda ve hatta ilk 11'de olacak.

Tahminim Terim Nagatomo ve Donk'u tribune gonderir.Donk'a haksizlik olacak tipki Konya macinda Linnes'e oldugu gibi.

Benim Cagne denen duldulden zerre umidim yok.Keske kirmizi falan yeseydi son dakikalarda.

Kafa topuna çıkmak istemiyor,her pozisyon kendini atmaya niyetli.Burak'ın bir zamanlarını hatırlatıyor bana

Bu arada hakli olarak surekli duran top ve ozellikle kornerlerden gol bulamadigimizdan sikayet ediyoruz ama bu konuda da ligde Bjk harici cok geride degiliz.Ilk yarida bayagi gol attik cunku duran toplardan ama 2.yari tek duran top golumuz Ndiaye'nin Bursa'ya attigi gol.Luyindama Marcao Donk Cagne gibi izbandutlar varken kafa vurmakta bile gucluk cekiyoruz.Bence ortayi acanlardan kaynakli.Belhanda Akbaba ve Belhanda hicbiri duzgun acamiyor.Sokucam on direklerine kaldirin su topu lan

da93ce3219e.jpeg

Bjk duran toplardan 2 kati fazla gol atmis bizden.Dikkat etmek lazim bu macta.

Bir de korner sayisinda cok kotuyuz.Bu da bence net olarak iyi sut atan oyuncu eksikligimizden kaynaklaniyor.Fener'den bile kotuyuz.

74fb07e0d77.jpeg

Garry ve Gomis efso oynamıştı geçen sezon. Diagne ve onye traş bana yine beraberlik ağır basıyor Konya maçı gibi.

Berabere kalacagımıza Beşiktaşa macı verelim yoksa Başakşehir şampiyonlugu ilan eder onu yaptırmamalıyız. Ya yenecez ya yenilecez iki ihtimalli bir mac bu.

muslera > karius
naga(linnes)>caner
marcao>mirin
liyundama>vida
mariano>gökhan gönül
fernando=atiba ?
ndiaye>dorukhan
onyekuru>güven
feg>lens
belhanda>laljc
diagne=burak ?
kagıt üstünde bayabaya üstünüz taraftar etkisive hocamın motivasyonuyla yenicez inşallah

muslera > karius
naga(linnes)>caner
marcao>mirin
liyundama>vida
mariano>gökhan gönül
fernando=atiba ?
ndiaye>dorukhan
onyekuru>güven
feg>lens
belhanda>laljc
diagne=burak ?
kagıt üstünde bayabaya üstünüz taraftar etkisive hocamın motivasyonuyla yenicez inşallah

Burak kafadan 10 puan getirdi Beşiktaş'a... Diagne'nin tek başına aldığı bir tane maç yok.

Burak kafadan 10 puan getirdi Beşiktaş'a... Diagne'nin tek başına aldığı bir tane maç yok.
ya performansını beğenmesemde feg , onyekuru , belhanda performansı attı o stoperlerle boğuştu çevresindekiler gol attı kritik golleride var penaltı menaltı tartışılır burakta cok kaçırıyor biraz şansı yaver gitti o yüzden birisini seçmedim tartışmaya açık bıraktım ama kadro genel anlamda bjkden iyi

muslera > karius
naga(linnes)>caner
marcao>mirin
liyundama>vida
mariano>gökhan gönül
fernando=atiba ?
ndiaye>dorukhan
onyekuru>güven
feg>lens
belhanda>laljc
diagne=burak ?

Atiba Fernando'dan Burak da Diagne'den daha iyi durumda su an.Llajic de Belhanda'ya esit.

Ayrica teke tekli karsilastirmalari da cok sacma buluyorum.

Atiba Fernando'dan Burak da Diagne'den daha iyi durumda su an.Llajic de Belhanda'ya esit.

Ayrica teke tekli karsilastirmalari da cok sacma buluyorum.
biz arenada takım olarak iyi oynadıgımızda fernando atibadan daha iyi olabilir tek maç olarak söylüyorum örnegin geçen sene gol attı bjkye maçın en iyilerindendi sakatlıktan cıkmıştı bide sanırım .

Geri
Üst Alt