Suc bizim teknik heyet ve takımda,abuk subuk takimlara sacma sapan puanlar kaybedersen,bunlar gibi görmemişler topluluğunu havaya sokar gaza getirirsin.
Bu sezon bizim maçlarda Orta hakem ve yan hakemlerin adil yönetmesini geçtim Var'ın başında oturan müptezeller adaletli kararlar verselerdi en az 6 puan farkla liderdik şu an.

Bu sezon bizim maçlarda Orta hakem ve yan hakemlerin adil yönetmesini geçtim Var'ın başında oturan müptezeller adaletli kararlar verselerdi en az 6 puan farkla liderdik şu an.
Bak bunu bir kenara koyalim,dogru. Ama bizimde hemen tum maclarda ilk yariyi heba ettigimiz,yavas oynadigimiz yan.pas gerivpas yaptigimiz bir gercek. Benim istedigim eskiden gordugum Fatih Hoca takimi degil bu.Konya maci cok kotuydu.misal,fenere kendi sahamizda verdigimiz mac ,yakalamissin bese git sonra taçtan mi atar,sahte penaltıdan mi uğraşsınlar

Bu maca Firat sorolosu atanacak diyenler,kac kisiyiz?

Tüm rezillikleri geçtim sadece halis özkahya denilen adam ilk yarıdaki konya maçında penaltı uydurdu 2 puan,başak-fb maçında arda yi mac 1-1 iken atmadi 2 puan,Üstüne 2 hafta önce rize maçında son dakikada bedava penaltı çaldı 1 puan kazandırdı başak a...Sadece bu herif şunları yapmayıp düzgün mac yönetse 3 puan öndeydik başakşehir den..

Ali palabiyik'i,Beşiktaş a yapılan kiyaklari falan saymıyorum..

48280.jpg

Bu takimdan en fazla bu cikar. Mariano ve Ciguli ilk 11'de olmayi hak etmiyor ama baska oyuncu yok.

Nagatomo, Diagne ve Fernando oynamayi hak etmiyor. Hücum oyuncusu oldugu icin Diagne yedek otursun.​

Ulan daha eksiye girmedim Konya macindan beri. Bir yenek de bjklilerle dalgamizi gecelim. Simdi bunlarin sampiyon olacagiz zilgitini cekemem

Muslera
Linnes Marcao Luyindama Yuto
Fernando Ndiaye
Fegh Belhanda Henry
Diagne

böyle oynariz

fb nin bjk den puan alması bize avantaj sağladı. Yoksa eşit şuanda olup, kazanma zorunluluğu bizde olacaktı. Bjk'nin şampiyon olma ihtimali bizden yüksek olurdu o durumda. Olursak fb sayesinde şampiyon olacağız gibi:asd:

mitroglu son maçta çok iyiydi oynayabilir diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt