fb nin bjk den puan alması bize avantaj sağladı. Yoksa eşit şuanda olup, kazanma zorunluluğu bizde olacaktı. Bjk'nin şampiyon olma ihtimali bizden yüksek olurdu o durumda. Olursak fb sayesinde şampiyon olacağız gibi:asd:
Ayni fener bizim maclarda bizden hakem sayesinde dort puan aldi ama

Fizik olarak zayıf, kolay top kaybediyor ve çelimsiz.

Bu adam zaten kanat oynayamaz. Belhanda 8'e Emre forvet arkasına geçsin. Donk orta saha oynasın. Fernando ve Ndiaye kesilsin diyeceğim ama sezon bitti bitecek.

Ayrıca Feghouli sağ kanatta iş yapmıyor. Belhanda'yı sağ kanatta Feghouli'yi forvet arkasında kullansan daha mantıklı. Belhanda bir kaç hafta rakip kaleye yakın oynadı, golleri buldu ama şimdi yine aynı silik oyuna döndü. Ndiaye yardırıyordu, yine formu düştü.

Bu kadar dalgalanma olmaması lazım. Düzgün orta yapan oyuncu olsa Akbaba kafa golü atabilir. O becerisi var ama hiç bir oyuncumuzu verimli kullanamıyoruz.

Hoca yeni bir şey denemiyor. Denenmiş ve tutmamış şeyleri yapmaya devam ediyor

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fegh forvet arkası oynayabilir. Emre'nin asli bölgesi orası zaten. Onlar ok de Belhanda sağ kanat oynayamaz. Zaten onu geç sağ tarafta Fegh yerine koyabileceğimiz birisi yok.

Bu maç seyirci artık şampiyonluk modunu açmalı. Çok geç bile kaldı hatta. Diğer senelerde olduğu gibi boğucu 1 saniye susmayan, nefret dolu ve takımı coşturan bir atmosfer olmalı. Bu macı kazanacağımıza inanıyorum ben.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Israrla berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın. 1-1 biter. Beşiktaş öne geçer biz eşitleriz öyle de biter. Başakşehir de Sivas'ı yener lig biter. Kayserispor ve Konyaspor maçlarında izlediğim takım şampiyonluk ışığı veren bir takım değil. Futbolcularda biz taraftarlardaki inanmışlığın onda biri yok.

Bu maç seyirci artık şampiyonluk modunu açmalı. Çok geç bile kaldı hatta. Diğer senelerde olduğu gibi boğucu 1 saniye susmayan, nefret dolu ve takımı coşturan bir atmosfer olmalı. Bu macı kazanacağımıza inanıyorum ben.

Hocam Seyirci sezon başından beri şampiyonluk modunu açtı.Hoca da üstüne düşeni yaptı.Futbolcular da iş yok.Bu saatten sonra teknik taktik boş işler.Bizim oyuncuların yaş ortalaması yüksek gereken tecrübe var.Hırs istek lazım takıma Konyaspor maçında bu yoktu bakalım Beşiktaş maçı ve diğer maçlarda olacak mı

Bu maçtan hiç korkum yok çünkü deplasman oyunumuza kendi evimizdeki oyun arasında dağlar kadar fark var. Bizden bir oyuncunun erken kırmızı kart veya sakatlanma olmadığını varsayarak tahminim handikaplı kazanacağımız şeklinde. Beni asıl düşündüren Rize maçı

Benim bildiğim Fatih hoca kolu bacağı kopmamissa cagneyi 11 oynatır onu kazanmaliyiz filan der kostasta 80.dkda oyuna girer.

Hocam Seyirci sezon başından beri şampiyonluk modunu açtı.Hoca da üstüne düşeni yaptı.Futbolcular da iş yok.Bu saatten sonra teknik taktik boş işler.Bizim oyuncuların yaş ortalaması yüksek gereken tecrübe var.Hırs istek lazım takıma Konyaspor maçında bu yoktu bakalım Beşiktaş maçı ve diğer maçlarda olacak mı

Her maçın atmosferi ve ruh hali farklı. Şahsen futbolcu olsam Maçtan 1 gün önce Josef Suralın ölüm haberinden bile etkilenirdim. Bazen futbolcular da maçın içine giremiyor. Zaten sezon başından beri çok ayarsız futbol oynuyoruz.

Geçen sene de Gençlerbirliği maçında rezil top oynayıp yenilmiştik. Konya maçı da benzer oldu. Beşiktaş maçında reaksiyon verirse takım bir şekilde 4 maçı da alabiliriz. Açıkcası burada yazmıştım Konya maçında 3 puan alırsak kalan 4 maçta kesin puan kaybederiz diye. Şimdi daha umutluyum.

Mitro oynamalı ama Diagne oynar diye düşünüyorum, Donk-Nagatomo ise tribüne gider

Her maçın atmosferi ve ruh hali farklı. Şahsen futbolcu olsam Maçtan 1 gün önce Josef Suralın ölüm haberinden bile etkilenirdim. Bazen futbolcular da maçın içine giremiyor. Zaten sezon başından beri çok ayarsız futbol oynuyoruz.

Geçen sene de Gençlerbirliği maçında rezil top oynayıp yenilmiştik. Konya maçı da benzer oldu. Beşiktaş maçında reaksiyon verirse takım bir şekilde 4 maçı da alabiliriz. Açıkcası burada yazmıştım Konya maçında 3 puan alırsak kalan 4 maçta kesin puan kaybederiz diye. Şimdi daha umutluyum.

Bizde bariz Lider ve winner oyuncu eksikliği var bu sezonu bir şekilde bitirip i belhanda feghouli fernandao mariano diagne gibi isimleri yollayıp kadroda revizyona gitmemiz şart.

Son saniyelerde Linnes veya Mitroglou atar sidik zoruyla alırız. Tabi bu ikisi oynarsa.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

D5eVmuOXsAA8NQu

Hakemden yana korkum yok. Ortam bu kadar gerginken bize karsi bariz hata yapamazlar. Ha orta sahada filan her mudaheleye duduk calip oyunu sogutursa bilemem.
Hakemler asil sikintiyi deplasmanlarda veriyor. Rize maci cok ideal

Bu haftayı bay geçiyoruz da bundan sonra puan kaybına tahammülüz yok.Basaksehir'in fikstürü kolaylaştı.

Ben rahatim bu mactan

Fatih Terim’in Tt arena daki derbi performansi benim rahat olmami sagliyor

Linnes ve Kostas sahadaki hem mücadele gücünü hem de kaliteyi artıracaktır.

Ortasahamız mutlaka savaşmalı.

Kagawa oynarsa onlar orada yumuşak kalabilir.

Ama sertlik ile karşılık vermezsek bu kez de yetenek olarak yukarıda kalırlar.

Geri
Üst Alt