Karga çevirme yaparız diyen adam gibi adamlar ile beğeni butonunda buluşalım.

King Burak Yılmazın penaltıdan Muslerayı ters köşeye yatırdığını görür gibiyim
adsi-jahovic-in-hakem-taklidi-maca-damga-vurdu-972645.jpg

O kadar kötü bir sezon, o kadar kötü takımlar ki her hafta takip etmeye çalışıyorum, her takım daha fazla hak etmiyor şampiyonluğu. Şampiyonluk güzel, ŞL'de olmak güzel ama Avrupa takımlarıyla maddi farkı geçtim oyun mantalitesi ve işlenişiyle aramızda o kadar uçurum var ki yine rezil bir Avrupa sezonunu yaşamak için 34 haftalık uzun maratonun sonunda ne yapacağını da şaşırıyor insan. İşin gerçeği yine de gönlüm pek tabii Galatasaray'ın şampiyon olmasını istiyor, onun dışında Başakşehir olmasın da kim olursa olsun kafasındayım. Son haftalarda biz daha az pozisyon veriyoruz, Beşiktaş hücum anlamında çok daha efektif. Zaten plan, sistem filan olmayıp lig zaten anlık momentumlara göre ilerlediği için Pazar günü bu genel formundan az da olsa kim saparsa şampiyonluğu kaybeder. İki takım arasındaki en belirgin fark santrafor kalitesi. Elimizde Galatasaray zamanı Burak'ın aynı şekilde oyuna katılmayanı, bir de üstüne üstlük açık oyunda gol atamayanı var. Penaltı kazanırsak Diagne şov yapar belki. Şu adamın bize soktuğu 15 milyonluk kazık kaybedeceğimiz muhtemel şampiyonluktan bile büyük zarar. Neyse bayağı derbinin havasını aldım ben kendi kafamda, inşallah kazanırız ama öyle bir takımımız var ki Beşiktaş'ı es kaza yenip Rize'de isabetli şut atamadan maç bitirebilir. Sistemsiz takımlarda oluyor böyle şeyler.

burağı çıkar son yılların en zayıf kadrosu orta saha atiba biraz aksiyinca çöküyor kanatlar desen yok gibi lens hayalet gibi defans hattı vida iyi fakat partneri mirin tam bir bomba kaleci karius ne zaman ne yapacağı belli olmanyan bir kaleci sıkıntılı adem ise bir var bir yok kagawa fizik olarak yetersiz bunca şey varken şampiyon olursanız herkez şunu der bir oyuncu ile şampyion olunmaz ama eğer şampiyon olurlarsa tek bir oyuncu ile şampiyon olucacaklar gerçekten inanılmaz işin garibi sanki öyle bir ortam oluştu ki bu kadar sıkıntılı durum bizde varmış gibi sanki biz 3. bjk 2. miş gibi bir algı oluştu tamam biz konyada iyi oynamadık fakat bjk ankaragücü maçında rezil oynadı şansa kazandılar skor 4-1 fakat maçın adamı karius

Muslera tüm penaltı kurtarma haklarını Beşiktaş'a karşı kazandığımız süper kupa maçında kullandı sanırım. Ondan sonra hiç penaltı kurtardığını hatırlamıyorum.

Muslera tüm penaltı kurtarma haklarını Beşiktaş'a karşı kazandığımız süper kupa maçında kullandı sanırım. Ondan sonra hiç penaltı kurtardığını hatırlamıyorum.

39 penaltidan 5'ini kurtarabilmis. Bu da %12.8'lik bir oran ediyor. %87.2 ihtimalle rakip gol atiyor yani. En azindan %20 olsaydi iyidi. 5 penaltidan 1'ini cikariyor diyebilirdik.

büyük maçlar orta saha ile kazanılır bizim orta sahanın hem mücadele hem de organizasyon anlamında bjk 'yi alt edebilecek kapasitesi var ancak belhanda nin papatya falı misali oyunuyla olmaz belhanda oynarsa iyi gününde olmasını ümit edeceğiz ama bence ne oynayacağı belli olan donk oynarsa n diaye istediği alanlari daha çok bulur yönlendirme işini fernando halleder arkayı da donk süpürür bence bu 3 lü ile çıkmalıyız

büyük maçlar orta saha ile kazanılır bizim orta sahanın hem mücadele hem de organizasyon anlamında bjk 'yi alt edebilecek kapasitesi var ancak belhanda nin papatya falı misali oyunuyla olmaz belhanda oynarsa iyi gününde olmasını ümit edeceğiz ama bence ne oynayacağı belli olan donk oynarsa n diaye istediği alanlari daha çok bulur yönlendirme işini fernando halleder arkayı da donk süpürür bence bu 3 lü ile çıkmalıyız
bu maça ilk önce Donk yazılır gerisi hikaye

Geri
Üst Alt