Nagatomo tribüne gönderilsin ilk 11'de Linnes başlasın. Tribüne gönderilecek diğer isim ise Diagne ya da Mitroglou'dan biri olur. Bence Diagne çıksın. Zaten penaltı atmak dışında fazla bir işe yaramıyor. Forvette ya Onyekuru ya da Mitroglu oynasın. Kostas atamasa bile en azından duvar falan oluyor, ver kaç yapıyor, asist yapıyor. Diagne'nin kaç asisti var. Son haftalardaki oyuncu performanslarına bakarak en ideal kadro bu şekilde olmalı. Son olarak, oyuncu değişikliği için dakika 80'i beklememeli artık Fatih Terim şöyle 60. dakika da falan Kostas'ı oyuna soksun. Emre Akbaba'yı, Selçuk'u falan alsın.

Muslera
Mariano Marcao Luyindama Linnes
Fernando Donk
Feghouli Ndiaye Belhanda
Onyekuru​
Ben ndiaye yi yollarim aslinda

Nando
Mariano luyin marcao Linnes
Fernando donk
Fegh Belh Onye
Mitro

Yedek Cagne felan . Naga+ Ndiaye out

Fernando paso Ljajicin arkasinda olacak. Ndiaye de bosluklari kapatma yerine daha da aciyor. Daha eljifin golünde gösterdi bunu yine

Ben ndiaye yi yollarim aslinda

Nando
Mariano luyin marcao Linnes
Fernando donk
Fegh Belh Onye
Mitro

Yedek Cagne felan . Naga+ Ndiaye out

Fernando paso Ljajicin arkasinda olacak. Ndiaye de bosluklari kapatma yerine daha da aciyor. Daha eljifin golünde gösterdi bunu yine
Ndiaye'yi hiç düşünmemiştim gerçekten kötü mü oynuyor Ndiaye? Neye dayanarak söyledin? Son Konya maçını canlı tribünde izledim 11 oyuncunun 11'i de kötüydü. Fernando falan ne yaptı sanki. Neden Ndiaye?

Bu arada istatistiklere baktım. Mitroglou lig ve kupa toplam 9 maçta ortalama 32 dakika süre almış ve 2 gol, 1 asist.

Diagne ise lig ve kupada toplam 11 maçta ortalama 80 dakika süre almış ve 8 gol 1 asist. Gollerinin yarısı penaltı.

Diagne'ye tanınan şans Mitroglou'na tanınsa Diagne'den daha çok gol atardı.

Ndiaye'yi hiç düşünmemiştim gerçekten kötü mü oynuyor Ndiaye? Neye dayanarak söyledin? Son Konya maçını canlı tribünde izledim 11 oyuncunun 11'i de kötüydü. Fernando falan ne yaptı sanki. Neden Ndiaye?

Bu arada istatistiklere baktım. Mitroglou lig ve kupa toplam 9 maçta 32 dakika süre almış ve 2 gol, 1 asist.

Diagne ise lig ve kupada toplam 11 maçta 80 dakika süre almış ve 8 gol 1 asist. Gollerinin yarısı penaltı.

Diagne'ye tanınan şans Mitroglou'na tanınsa Diagne'den daha çok gol atardı.
Ndiaye yi en guzel fb deplasmaninda Anlatabilirsin aslinda. Fernando orada semih i kurtarmak ile, arkayi toplamak ile mesgulken, ndiaye denilen BEYİNSİZ yine delik acma derdindeydi. Sacma sacma pres yapip bosluklar yaratti. Golu izlersen tekrardan Ndiayenin sacmaligini yine gorursun maalesef. Bunu bir cok macta yapiyor.
Konya macin 30-35 dksini izledim sadece birsey diyemem maalesef. Ama genel olarak boyle oluyor.
Ya donk fernando ndiaye yapip, ndiayenin asil gucunu goruruz, ya da benchde olmali. İki 6-8 in birisi olamaz ndiaye

Ndiaye yi en guzel fb deplasmaninda Anlatabilirsin aslinda. Fernando orada semih i kurtarmak ile, arkayi toplamak ile mesgulken, ndiaye denilen BEYİNSİZ yine delik acma derdindeydi. Sacma sacma pres yapip bosluklar yaratti. Golu izlersen tekrardan Ndiayenin sacmaligini yine gorursun maalesef. Bunu bir cok macta yapiyor.
Konya macin 30-35 dksini izledim sadece birsey diyemem maalesef. Ama genel olarak boyle oluyor.
Ya donk fernando ndiaye yapip, ndiayenin asil gucunu goruruz, ya da benchde olmali. İki 6-8 in birisi olamaz ndiaye
Kayseri maçında da golü onun yüzünden yemiştik. Ndiaye mümkün olduğunca önde oynamalı. Kendi yarı sahamızda oynadığında saçma sapan işler yapıyor. Rakip yarı sahada olduğu sürece ortada iyi işler yapar. Defansif ön libero mevkisini sadece Fernando ve Donk oynayabilir bu takımda. 4-1-4-1 oynayacaksan Fernando tek ön libero ve önlerinde Belhanda & Ndiaye ikilisi yaparsın. Ya da bana göre daha iyi bir sistem olan 4-2-3-1 oynarsın Fernando & Donk ikili ön libero önlerinde Ndiaye veya Belhanda. Önlerinde Ndiaye olursa Belhanda sol açığa geçer. Önlerinde Belhanda oynarsa Ndiaye tribüne gider.

Kayseri maçında da golü onun yüzünden yemiştik. Ndiaye mümkün olduğunca önde oynamalı. Kendi yarı sahamızda oynadığında saçma sapan işler yapıyor. Rakip yarı sahada olduğu sürece ortada iyi işler yapar. Defansif ön libero mevkisini sadece Fernando ve Donk oynayabilir bu takımda. 4-1-4-1 oynayacaksan Fernando tek ön libero ve önlerinde Belhanda & Ndiaye ikilisi yaparsın. Ya da bana göre daha iyi bir sistem olan 4-2-3-1 oynarsın Fernando & Donk ikili ön libero önlerinde Ndiaye veya Belhanda. Önlerinde Ndiaye olursa Belhanda sol açığa geçer. Önlerinde Belhanda oynarsa Ndiaye tribüne gider.
Aynen oyle olmali. Gecen sezon oldugu gibi fernando + donk yapip onunde belh/ndiaye oynamak

Hangi tribunler dolu olan bos olan gorebilen var mi?

Konya deplasmanında hangi oyuncunun ne oynadığını bir türlü anlayamadım. Gerçekten çok garip bir maçtı. Konya 11 kişi kapandı. Bizimkiler boş yere topu ayağında geveleyip durdu. 90 dakika kaleyi bulan 1 şut çekemediler. Doğru düzgün bir kanat ortası yoktu. Yine de Diagne 2 fırsat yakaladı. Birinde ofsayt yokken hakem ofsayt verdi ve yüzde yüz penaltımızı yedi. Diğerinde de Diagne kaleciyle karşı karşı topu dışarıya yuvarladı. Bu 2 pozisyon dışında bom boş bir maç oldu. Neyse şimdi bu Beşiktaş maçını düşünmeliyiz.

44994

@Hakan Yazıcı boku yedik galiba

Bilet bulamayanlarlar bu paylaşılan tweetlerin altında kombine-bilet devredenler var.Boş yer kalmasın..

Aynen oyle olmali. Gecen sezon oldugu gibi fernando + donk yapip onunde belh/ndiaye oynamak
Bir önceki hafta kupa maçında Donk & Fernando ve önlerinde Ndiaye ile başlayarak Belhanda olmadan deplasmanda Malatya'yı 5-2 yenen takımın aynısı olmalı kalan 4 maçın tümünde.

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 87
Boş yer kalmaz zaten merak etmeyin.
Çok önemli maç bu, önemi biletlerin 15 dk içinde tükenmesinden anlaşılıyo.

Geri
Üst Alt