- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama riske atmak istemiyorum uçak biletini almadan burdan alamazmiyiz.
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Vay vay gurbetçilerden de yoğun ilgi var bu maça Almaya'dan Fransa'dan gelenler kesinlikle 50 bini geçecek sayı.Arkadaşlar passolig çıkarttık beşiktaş maçına bilet alacağız ama bu çıkıyor bizde ikiside yok ne yapmam lazım.
![]()
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Vay vay gurbetçilerden de yoğun ilgi var bu maça Almaya'dan Fransa'dan gelenler kesinlikle 50 bini geçecek sayı.
Yarın Türkiye saati ile saat 11'i bekle renktaş 2. kategori olmadı 3. kategori falan 2 bilet rahat bulursun. Hiç olmadı kombinesini, biletini devretmek isteyen birileri çıkar onu araştırırsın. Şimdiden kara borsa işine girme. Uçak bileti konusunda yarın veya diğer gün alsan yer kalmıyor mu maç biletini aldıktan sonra ya da biraz daha fiyat falan artar en fazla.
Umarım güzel ve sorunsuz bir şekilde maça gider ve dönersin. Bendeki şansızlığa bak kaç aydır bu maçın hayalini kuruyordum. Dün tam hızlı tren bileti alacaktım Ankara'dan İstanbul'a maç biletini bir şekilde hallederim diyordum babam aradı Ankara'ya geliyorum diye hafta sonu için ben de dedim İstanbul'a gidecektim Beşiktaş maçı için istersen sen de gel beraber gidelim. Bir türlü ikna edemedim babamı Ankara'da dışarıda televizyonda izleriz boş ver tribüne gitme diyor. Yine de belli olmaz gelsin babam yarın bakalım yarın akşam veya cumartesi günü 2 bilet bulursam ve babamı ikna edebilirsem Pazar sabahı da olsa basar geliriz. Hayırlısı.
Ben passo mobil uygulaması ile bakıyorum Sadece 2. ile 3. kategorilerde yer var gözüküyor 800 tl ile 900 tl. Diğer tüm kategorilerde bilet bitmiş görünüyor.5-12 katlar hepsi bitti mi simdi?
de baktim simdi yok degidin gibi yuhBen passo mobil uygulaması ile bakıyorum Sadece 2. ile 3. kategorilerde yer var gözüküyor 800 tl ile 900 tl. Diğer tüm kategorilerde bilet bitmiş görünüyor.
1.000 liralık 1. kategori biletleri nasıl tükenmiş anlamış değilim.
Yine de belli olmaz belki yarın veya cumartesi günü diğer kategorilerden boş yerler açılır. Ara ara denemek gerekiyor. Konya maçında da öyleydi. Önce misafir takım maç bileti bulunmamaktadır yazıyordu. Maça doğru satışa açtılar. Bilet alıp ta gitmeyenler falan oluyor.
O nu birak ALAN VAR LAN. Alan razi veren raziAha şu ekonomik ortamda 1000-1500-2000 tlye bilet nedir. Allah aşkına fakirlikten kırılıyoruz, maç izlemeye ucuz biletimiz yok.
Hoca formsuz oyuncular formsuz yönetim yetersiz hepsi doğru ama taraftar nerde peki lig bitiyor daha taraftar inanmıyor sampiyouonluga su maça kadar 35bine oynuyoruz küme takımı nerdeyse her maç full,nasıl şampiyonluk isteme bu .