Bu arada biz kaybdersek şampiyonluk derken 3. olabiliriz, BJK kaybederse şampiyonluk derken 4. olabilir

Hayır da Beşiktaş'ta Burak hariç kim oynuyor renkdaş? Feghouli=Burak form durumu olarak.
Burak her maç aynı performansı gösteremez ama Burak skora katkı vermesede arkasındaki Adem'i de ileriye taşıdı..Sağ kanatlarında Lens-Quaresma var..Biri etkisiz olsa diğer silahı duruyor sağ kanatta yani sağ kanatlarıda etkili + alt yapıdan çıkardığı oyuncularda fena değil onu geç adamların kadrolu hakem kadrosu var..Muhakkak bu maçta bir çomak sokacaklardır bak izle tiyatroyu dediğimi unutma..Bu maçı taraftarla alsak bile sonrasında hakemlere direnecek kadro bizde yok..Bu yüzden ümitlenmek kendimizi üzmekten başka bir işe yaramaz..

Ben hep söylediğimi tekrar söylüyorum.. Hakkını savunamadıktan sonra hakkını çatır çatır yerler.. Bizim yönetim ve başkanda iş yok..

Beraberlik kredisi falan yok bizim tek kredimiz Rize deplasmanı için var, orada 1 puan alma lüksümüz bence var ama Bjk ve Başağı yenmek zorundayız.

Yiahahahahahaaha ahahaahja zuahahahahahahahaha ahahahah muahahahahaha ahahahahaha koduğumun şebekleri vıahahahajanaajnaan ahahahahaha Uahahahahahahahha koduğumun abili ahahahaha

Beşiktaş'ı yenip liderliği alacağız. Başakşehir maçında ise şampiyonluğu ilan edeceğiz.

Geri
Üst Alt