Calminya vardı calminya. Hagi bıraktıktan sonra inşallah o gelir diyodum

12 kişilik yabancı listesinde dışarıda kalacak adaylar tam bir muamma.
Mitroglou (sakat sanırım), Marcao (hazır mı bilmiyorum), Linnes :(, Donk, Yuto en öne çıkan adaylar...

Ancak ben bu maçta sol önde Linnes ile başlasak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Onyekuru 2nci yarı, yada skora göre...

12 kişilik yabancı listesinde dışarıda kalacak adaylar tam bir muamma.
Mitroglou (sakat sanırım), Marcao (hazır mı bilmiyorum), Linnes :(, Donk, Yuto en öne çıkan adaylar...

Ancak ben bu maçta sol önde Linnes ile başlasak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Onyekuru 2nci yarı, yada skora göre...

Marcao antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı bugün. Yarın da çalışır, hazır oynar yani.

00-01 31..hafta fenerbahçe 2-1 galatasaray
01-02 26.hafta galatasaray 1-0 beşiktaş
02-03 33.hafta beşiktaş 1-0 galatasaray
03-04 30.hafta beşiktaş 1-3 fenerbahçe
04-05 33.hafta fenerbahçe 1-0 galatasaray
05-06 31.hafta fenerbahçe 4-0 galatasaray
07-08 32.hafta galatasaray 1-0 fenerbahçe
11-12 süper final son hafta fenerbahçe 0-0 galatasaray
14-15 33.hafta galatasaray 2-0 beşiktaş
17-18 31.hafta galatasaray 2-0 beşiktaş

2000 yılından beri şampiyonluk için birebir çekişen takımların son haftalara doğru birbiriyle oynadığı maçlar..

Böyle 10 tane maç var 8 tanesini ev sahibi olan takım kazanmış..

Kazanılamayan 2 maçtan biri fenerbahçe'nin beşiktaş deplasmanında 2004 yılında kazandığı maç..

Diğeri de bizim kadıköy'de şampiyon olduğumuz maç..

Yüzde 80 ev sahipleri kazanıyor son dönemde..

Biz evimizde elimize geçen fırsatları hiç kaçırmamışız.

Beşiktaş ise gittiği deplasmanların hiçbirinden istediğini alamamış.

Rakip takimin forveti Burak Yilmaz olmasi cok buyuk avantaj. Kontrol edemedigi top, driplinge kalkisirken ayagindan uzaklasan top, siddetini veya yonunu ayarlayamadigi pas denemeleri vs vs

Bolca top kaybi vaad ediyor bize, Besiktasta hicbir zaman ritmini yakalayamaz bu macta.

00-01 31..hafta fenerbahçe 2-1 galatasaray
01-02 26.hafta galatasaray 1-0 beşiktaş
02-03 33.hafta beşiktaş 1-0 galatasaray
03-04 30.hafta beşiktaş 1-3 fenerbahçe
04-05 33.hafta fenerbahçe 1-0 galatasaray
05-06 31.hafta fenerbahçe 4-0 galatasaray
07-08 32.hafta galatasaray 1-0 fenerbahçe
11-12 süper final son hafta fenerbahçe 0-0 galatasaray
14-15 33.hafta galatasaray 2-0 beşiktaş
17-18 31.hafta galatasaray 2-0 beşiktaş

2000 yılından beri şampiyonluk için birebir çekişen takımların son haftalara doğru birbiriyle oynadığı maçlar..

Böyle 10 tane maç var 8 tanesini ev sahibi olan takım kazanmış..

Kazanılamayan 2 maçtan biri fenerbahçe'nin beşiktaş deplasmanında 2004 yılında kazandığı maç..

Diğeri de bizim kadıköy'de şampiyon olduğumuz maç..

Yüzde 80 ev sahipleri kazanıyor son dönemde..

Biz evimizde elimize geçen fırsatları hiç kaçırmamışız.

Beşiktaş ise gittiği deplasmanların hiçbirinden istediğini alamamış.

09-10 27. Hafta Galatasaray 0-1 Fenerbahçe unutmuşsun,Fb şampiyonluğu son maçta kaçırsa da istediğini almıştı.Puan tablosunda da gerimizdeydi o maçtan önce.

Ayrıca 14-15'te Bjk kopmuştu çoktan.Onu eklediysek bir sonraki yıl Bjk'nin 0-1 yendiği derbiyi falan da eklememiz lazım.

İki takım da iyi top oynamıyor son haftalarda ve hatta sne başından bu yana.

Bu şartlarda ev sahibi olmak bir avantaj ki bizim en büyük kozumuz da bu.

Beşiktaş'ın aldığı puan hak ettiği puanın çok üzerinde. Özellikle bazı hakem kararları yarışta tutulmalarını sağladı. Konya maçında son dakikalarda Konya'nın net penaltısı verilmedi, dönüşünde Beşiktaş gol atıp 3 puan aldı. Rize maçında rezil futbol oynadılar, ne hikmetse Var bozuldu. Ofsayttan gol attılar. Sivas maçı yine kötü oynadılar. Beşiktaş'ın frikik golünden önce ofsayt vardı. Şu kararlardan hepsi demiyorum sadece biri bizim takıma denk gelse kıyamet kopardı. Beşiktaş lehine olunca kimse iplemedi bile. Özetle futbol olarak bir şey oynadıkları yok. Biraz hakem biraz da şans faktörüyle yarışın içindeler. Pazar günü döve döve kazanacağımızı düşünüyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemle mac kazanilacaksa size 1 kere olmak uzere uyduruk penalti mi vermesini istersiniz yoksa inceden inceden her dusmenize faul vermesini mi istersiniz? Veyahut tersi durumunda rakip faullu oynamasina ragmen hem faullerin atlanmasi hem de kartlarin atlanmasi gibi. Tvde hakem adil olmali diye agliyorlar. Tabi nedense bu centilmenlik ve adil yonetimler sadece Telekom Arena'da istenir.

Hakemle mac kazanilacaksa size 1 kere olmak uzere uyduruk penalti mi vermesini istersiniz yoksa inceden inceden her dusmenize faul vermesini mi istersiniz? Veyahut tersi durumunda rakip faullu oynamasina ragmen hem faullerin atlanmasi hem de kartlarin atlanmasi gibi. Tvde hakem adil olmali diye agliyorlar. Tabi nedense bu centilmenlik ve adil yonetimler sadece Telekom Arena'da istenir.
adil madil olmasin bjkyi dograsin sıkıntı yok

bejeke maçlarında hiç olmadığım kadar rahat oluyorum nedense. koyar geçeriz...

2449867_810x458.jpg

Gol atacak

Geri
Üst Alt