Bjk'lilerde biliyor kazanmalarının çok zor olduğunu. Şenol'un, kagawa'nın söyledikleri kendilerinden o kadar emin olmadıklarını belli ediyor. Her şeye rağmen 50 bin taraftarımızla bjk'nin hesabını görürüz. Ya kazanırız, ya berabere. Bjk'nin kazanma ihtimali yok. yenilmekten korkmuyorum da Berabere bitirme ihtimali beni düşündürüyor. Bjk beraberlik için oynayacak. Mutlak kazanmak zorunda olsalar bile. Karşımızda 2-3 özel oyuncusu olan bir anadolu takımı olacak sanki.

rüyamda dorukhan gol atiyor, 3:1 öne geciyor kartal ama rakibini hatirlamiyorum, tamamen kapali kutuydu.

Maçı kafamda oynuyorum. Caner oynarsa Feghouli yıldızlaşır hatta kırmızı bile aldırabilir.
Bunun dışında Marcao-Luyindama’nın hatasız oynaması şart.
Diğer taraftan bence en önemli oyuncuları Ljajic ve Atiba. Bu ikisini kitlersek maçı kazanırız.
Diagne umarım bu maçta içimizde değilde Beşiktaş’a patlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk'lilerde biliyor kazanmalarının çok zor olduğunu. Şenol'un, kagawa'nın söyledikleri kendilerinden o kadar emin olmadıklarını belli ediyor. Her şeye rağmen 50 bin taraftarımızla bjk'nin hesabını görürüz. Ya kazanırız, ya berabere. Bjk'nin kazanma ihtimali yok. yenilmekten korkmuyorum da Berabere bitirme ihtimali beni düşündürüyor. Bjk beraberlik için oynayacak. Mutlak kazanmak zorunda olsalar bile. Karşımızda 2-3 özel oyuncusu olan bir anadolu takımı olacak sanki.
bjkya beraberlik yaramıyor. kapalı bile oynasa etkin kontra ataklar deneyerek ya da 70.dkya kadar berabere götürüp daha sonra risk alarak bi şekilde galibiyet almaya çalışacaktır.

beraberlik bize yarıyor bjkya değil. onların içerdeki kalan alanya ve paşa maçları garanti 6 puan. bizim deplasman ve tsde kaybetme ihtimali yüksek. bizim rize deplasmanı varsa bjknın da ts deplasmanı var. onların deplasmanları zor, bizim iç sahalar zor. kaldıki başak o kadar da zor olmaz gibi. ama apo 11 kişiyle kale önünden çıkmayacaktır.

beraberlikte bjk büyük yara alır hele de haftaya başak kazandığı an havlu atarlar çünkü maç kalmıyo geriye.

ama buna rağmen biz net galibiyete oynayacağız

bjkya beraberlik yaramıyor. kapalı bile oynasa etkin kontra ataklar deneyerek ya da 70.dkya kadar berabere götürüp daha sonra risk alarak bi şekilde galibiyet almaya çalışacaktır.

beraberlik bize yarıyor bjkya değil. onların içerdeki kalan alanya ve paşa maçları garanti 6 puan. bizim deplasman ve tsde kaybetme ihtimali yüksek. bizim rize deplasmanı varsa bjknın da ts deplasmanı var. onların deplasmanları zor, bizim iç sahalar zor. kaldıki başak o kadar da zor olmaz gibi. ama apo 11 kişiyle kale önünden çıkmayacaktır.

beraberlikte bjk büyük yara alır hele de haftaya başak kazandığı an havlu atarlar çünkü maç kalmıyo geriye.

ama buna rağmen biz net galibiyete oynayacağız

Biliyorum, bizim puan kaybetme hakkımız var. Ama maç bizim kontrolümüzde olur. 3 puana biz daha yakınız. Bjk ne kadar galibiyete mecbur olsa bile TT Arena'dan galibiyetle çıkamaz. Onlar bir beraberlik alıp bizim tekrar puan kaybetmemizi bekleyecekler.

Trabzon Şenol Güneş'e yatar. Bu maçtan sonra bjk daha puan kaybetmez. Ama biz kaybedebiliriz. Onun için beraberlik bizim için kötü sonuç olur. Kalan 3 maçta bir puan kaybı bizi şampiyonluktan eder.

3-0 yenileceğimizi
bildireyim

Diagne​
Onyek - Belhanda - Feg​
Fernando - Donk​
Linnes - Marcao - Luyi - Mariano​
Muslera​
​
Böyle çıkmalıyız ama Ndiaye'yi de oynatabilir hoca.​

Diagne’nin bi halt yemesi lazım artık.
Yoksa Eren’i kadro dışı bırakıp çok daha kötüsüne 13 milyon euro vermenin altından kalkamaz ne ft ne yönetim

Adsız.webp
​
Son 7 saat...​
​
İnanıyoruz!​

Bu mac Diagne patlama yapacak gibi bir his var icimde

Geri
Üst Alt