Atakan Sencer Giritli
Parçalı Üye
- 2 Mayıs 2011
- 4.504
- 452
- 1.343
Deplasman tribününün hemen alt tarafına "8" yazılı balonlarla gelen arkadaşlar...
Yav ne adamsınız
Yav ne adamsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanki orta alanda iniesta var da diğerlerinin kaptırma ihtimali yok. ya adam ileri oynuyo riskli oynuyo dikine oynuyo kaptıracak bu ihtimal yüksek nesini anlamıyonuz selçuk 5 senedir geriye pas atıyo küfrediyosunuzBelhanda orta alanda daha fazla top kaptırma riskine sahip bir oyuncu. N'Diaye olmalıydı, en azından kulübede. Donk ve Fernando ikilisi fazla statik.
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde iki kulüp arasında son yıllarda gerçekleşen dostluk yemeği bu kez yapılmadı. Galatasaray ve Beşiktaş kulübü yönetimleri karşılaşma öncesinde bir araya gelmedi.
Gecmış olsun rtşharika dostum tessekur ederim. bugun maca gidemiyecegim maalesef bir aylik alayim diyorum son maclari ordan izlerim. iptv'den son zamandir surekli kesinti yasiyorum
Necip sol bek, Caner önde başlayabilir. Ortada Atiba, Dorukhan, önlerinde Lljic. Böyle olsa sol taraflarını otoban yapmamız lazım.
gene ne yaptilar sana sutcu kardes