- 15 Mart 2011
- 15.000
- 1.262
- 1.618
Yav ne o kadar stres yaptınız
) Koyup geleceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sene seneye!!!!!!Seneye aldik bile
Yok yav, başta Sarper ve totem yapa yapa milleti intihara sürükleyen Hamza.
O sene seneye!!!!!!
Gece mesaisi yağan geçiyor renktaş, biz de burada ekmeğimize bakıyoruz.MIxer Kenan is basinda
Bence ftye bagliFiksture bagli
Ne alaka?Bu mantikla Kadikoy'de Fb'yi yendigimiz zaman onlara karsi 20 sene zorlandigimiz gercegi ortadan mi kalkiyor?
Biz Rize ters geliyor diyoruz.Sen yarin yenecegiz diyorsun.Ikisi farkli konu
Bence ftye bagli
Gece mesaisi yağan geçiyor renktaş, biz de burada ekmeğimize bakıyoruz.
Sjjsjsjsj o kadar onemli degil ama yendigi icin tebrik ederim tabi hic yenemeyebilirdi deEwt son yenen o, seriyi bozan da o olacak
O zaman galibiyet deyin, vuracağız kıracağız deyin. Yeter ulan.Dusunmedigimi kim soyluyor
Totem falan da yapmiyorum. Haftalardir ne dediysek cikiyor
Son 9 maça bakıyorsunuz da önceki maçlar ne olacak peki ? Yeni stad eski stad ligden düşmüş lige çıkmış bir sürü farklı şey ele alıp ters geliyor diyoruz kendi kendimizi etkiliyoruz başka bir şey değil.
ben bakıyorum Rize ile deplasmanda 12 maça çıkmışız ligde 7 maç almışız 3 beraberlik 2 yenilgi gerçek veri budur yarın da 13 e 8 olacak olay budur.
O zaman galibiyet deyin, vuracağız kıracağız deyin. Yeter ulan.
Ben Sarper ile Hamza'nın yumurta ikizi olduğunu düşünüyorum.Demezler onlar ben diyorum ama
Vuracaz kıracaz Rize'yi delik deşik edicez
Onceki maclar eski stattaydi.Yeni statlari bayagi kasvetli bir stat.Arada su 4-3'luk macta durum 3-3'ken Sneijder'in gol kacirip donusunde gol yiyip yenildigimiz bir kare dusuyor onume.O bile yeterli buranin bize ters geldigini anlamak icin.Tudor'un bizle ilk maci buradaydi.O sezonun yildizi Bruma'yi goturmemisti.Muslera'nin yedigi nadir frikik gollerinden biri o macta yenildi.Hele o kamera acisi.Gorur gormez tadim kaciyor.Gol olup olmadigini bile anlamiyorum ilk bakista.Filelerle arka tribun cakisiyor top gorunmuyor.
O statta Bjk'nin bu sene 7 atmisligi var.Gecen sezon Adriano son dakikada atti.Fener'in fark attigi maclar var.
Bizim ise bir hikayemiz yok orada ligde.Ha bu demek degil ki yarin puan kaybedecegiz ama bize ters gelmiyor demek gerceklerden uzak bir yorum olur.
Onceki maclar eski stattaydi.Yeni statlari bayagi kasvetli bir stat.Arada su 4-3'luk macta durum 3-3'ken Sneijder'in gol kacirip donusunde gol yiyip yenildigimiz bir kare dusuyor onume.O bile yeterli buranin bize ters geldigini anlamak icin.Tudor'un bizle ilk maci buradaydi.O sezonun yildizi Bruma'yi goturmemisti.Muslera'nin yedigi nadir frikik gollerinden biri o macta yenildi.Hele o kamera acisi.Gorur gormez tadim kaciyor.Gol olup olmadigini bile anlamiyorum ilk bakista.Filelerle arka tribun cakisiyor top gorunmuyor.
O statta Bjk'nin bu sene 7 atmisligi var.Gecen sezon Adriano son dakikada atti.Fener'in fark attigi maclar var.
Bizim ise bir hikayemiz yok orada ligde.Ha bu demek degil ki yarin puan kaybedecegiz ama bize ters gelmiyor demek gerceklerden uzak bir yorum olur.

bu akhisarın stadı da öyle. hatırlayan varsa sevilla maçında avrupa ligini yayınlayan ana yayıncı kamerayı çatıya kurmuştu ve nefis bir açıyla çekmişlerdi
bizde bu tür estetik şeylere dikkat edilmiyor. yedek kulübesinin ordan çekerler maçı yarın, yine zevksiz bi maç izletirler
Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadı için neler söylersin üstad?![]()