Rize kapanarak oynayan bir takım değil oyun hızına eşlik ediyorlar lig arasındaki transferleri de bu yapıdaydı kapanarak hiç oynamadılar oyun tarzımıza uygun bir deplasman gözüküyor

müriçten korkmaya gerek yok, Burak Yılmaz'ın akıbeti gibi olacaktır. Bizim sıkıntımız deplasmanda gol atamamak. ilerdeki hıyarlar biraz kıç kaldırırsa tokat manyağı yaparız rizeyi. Müriç, 90 dakikalığına marcao ve luyindamaya emanet ona gül gibi bakarlar yeterki ilerdekiler gol atsın

BJK Rize maçına atiba medel dorukhan orta sahası ile çıkıp orta sahada kazandığı toplarla forvet ve kanat oyuncuları üzerinden çok gol atmış.belhanda nin yokluğunda donk Fernando ndyaye üçlüsü ile biz de benzer bir kurgu ile çıkıp onyekuru,feguli,diagne ile bol gollü galibiyet alırız diye düşünüyorum...

rize madem hucum oynuyor verin topu rizeye fark gelsin kontralarla

bu taraftar 50.000 fenerlinin onunde 0-0 koruyarak sampiyon olmustur.

rize den mi korkacaz

D6EIzQmWkAARFy6.jpg:large

Reis mamalarını vermiş sanırım.

Yav uzun süredir böyle saçma bir puan tablosu görüyorum. Bu maçı kaybetsek bile başak maçını alırsak sadece 1 hafta öteliyoruz. Ama bu maçı alıp başakşehire yenilirsek kafayı yeriz çünkü o zaman da kaybediyoruz liderliği çok garip.
Edit: Bu hafta başakşehirin kazandığını farzedersek bizi yendikleri an liderlik değil şampiyonluk gidiyor çok gerici bi tablo. Tüm sezon bir tek 90 dakikaya kaldı diyebiliriz.

Bilenmeye gerek yok.Sakin normal bir maç gibi düşünüp kazanmalıyız.Fernando-Donk orta sahasının önünde Ndiaye ile başlamak beni düşündürüyo.Malatyaspor deplasmanı gibi Linnes ile başlamalıyız.Linnes kart sınırında, kartı verirse hakem kesin verir Başakşehir maçında Nagatomo oynar..

Geri
Üst Alt