Cok zor adamlar prim dagitacakmis galibiyete muriqi fener iddialari derken iyi gaza gelecek rize

deplasman
rizede 5-6 senedir alamiyoruz galiba
okan buruk bize ters
öglen maci
hakem tescillenmis GS düsmani
herkes daha da bize karsi

tam Kazanmalik mac :)

Tudor zamanında deplasmanda Rize karşısında 1-0 öne geçmiştik ilk yarı Podolski'nin düzgün vuruşuyla fakat 2. yarının sonlarına doğru Özgür Çek'in frikik golüne engel olamayıp 1-1 bitirmiştik maçı.

@Uğur İz deplasmanda en kötü performansı gösterdiğimiz şampiyonluk hangisiydi?Geçen seneki mi?

Şaka maka doğru dürüst deplasmanda maç almadan,2 deplasman üst üste almadan şampiyon olacağız gibi.

@Uğur İz deplasmanda en kötü performansı gösterdiğimiz şampiyonluk hangisiydi?Geçen seneki mi?

Şaka maka doğru dürüst deplasmanda maç almadan,2 deplasman üst üste almadan şampiyon olacağız gibi.

Ewt.Geçen sezon 26 puan topladık.Ondan sonra Lucescu'lu şampiyonlukta 27 puan toplamışız.

Ben hala şu maçı alacağımıza inanamıyorum mesela.Güvenmiyorum bu takıma.

Ewt.Geçen sezon 26 puan topladık.Ondan sonra Lucescu'lu şampiyonlukta 27 puan toplamışız.

Ben hala şu maçı alacağımıza inanamıyorum mesela.Güvenmiyorum bu takıma.

Konya maçını alsak GS maç vermez havasıyla bir şekil alırız derdim de,o kadar GS genetiğine ters bir takımımız var ki Konya gibi şansımızın bayağı tuttuğu bir deplasmanda bile kazanamadık.

Sence kalan 3 maçta ne olur durum?En sonunda 70 puanın altında kalan ilk şampiyon unvanı bize kalacak gibi sanki bu sene.

Valla bizim duran top kullanirken benim beklentim gol atmak degil de aman kontra yemeyelim havasinda oluyor acilan ortalar o kadar berbat ki yani mesela Belhanda orta diye tek kisilik barajdaki adamin onune topu yuvarlayabilir benzerlerini yapmisligi var o yuzden duran top golu bizim icin kucuk capta bir mucize.

Maça doğru | Çaykur Rizespor - Galatasaray

Geri
Üst Alt