Son derece durgun ve berbat bir maç bekliyorum. Yürüyerek oynarız yine muhtemelen.

Zor maç yaw stoperleri bayağı sağlam Diagne yine etkisiz kalır.Meljnak'da Feghouli'yi marke eder.Skor üretmede iş Onyekuru ve Ndiaye'de bitiyor.

Galatasaray taraftari arasında eziklik seziyorum afedersin. Biraz agir oldu, ama doğruluk payi var. Nedir bu korku? Sampiyon olmak istiyorsan yeneceksin kardesim. Karsimizdaki takimda Rize yani. Bu yersiz korkuyu anlamiyorum. Döşeriz
Takım şampiyonluk aşkına ortaya farklı bir enerji ve sinerji koyabilirse kazanmamız yüksek ihtimal...

Onun dışında iki takımın oynadığı futbolu kriter alırsak, tablo hiç de parlak değil. İkinci yarı itibariyle ligin en iyi futbol oynayan takımı, açık ara Rizespor. Eksik ve mağlup duruma düştükleri deplasman maçında FB yi rencide etmelerini, BŞ maçını filan düşünün. Hatta 2-7 lik BJK maçında bile skor 7-2 olsa daha az şaşırtıcı olurdu...

Hep diyorum; koskoca sezon bitiyor, bizimkilerin net iyi ve güven veren futbol oynadığı 5 maç yok, 6-0 lık Alanya maçı dahil...

İlk olarak 5,00'ten açılan "Rizespor kazanır" iddaa oranı 4,25'e geriledi, Galatasaray galibiyeti ise 1,40'tan 1,45'e yükseldi!

BU İSTATİSTİKLERE DİKKAT!

- Çaykur Rizespor'un ligdeki son 3 maçı beraberlikle sona erdi.

- Aralarındaki son 4 maçın 3'ü, 6 maçın 4'ü berabere bitti.

- İki takımın Rizespor'un sahasında oynadığı son 7 maçta karşılıklı goller izledik.

Bu hafta maçı kazanalım, haftaya arenadan hakem bile kurtaramaz başakşehiri

Bu hafta maçı kazanalım, haftaya arenadan hakem bile kurtaramaz başakşehiri
Hmm ne ara 16 deplasman maci oynadik acaba
IMG_20190511_142137.webp

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 dk aslinda belli olan 11 beli olacak. Heyecan tavan yapti SAMPİYONLUK MACİ

Hoca sanırım Fernando'yu ileride kullanacak biz Ndiaye'yi beklerken

Geri
Üst Alt