göksel saglam para göndermiş rizeye,secimler iptal olunca tabi havalandılar yine

3-1 yada 3-2 kaybederiz diye düşünüyorum. İşi son ana bırakmak zorundayız çünkü tarzımız bu

Isteyen tutar diye bir sey yok kamp hayatinda futbolcularin ne yiyip ne icecegi ne zaman yatip ne zaman kalkacagi bellidir en ust duzey performans gostermek adina bol su icmeleri mactan belirli bir saat once mac yemegi yemeleri gerekir neticede profesyoneller inanclari mesleklerinin onune gececekse bu meslegi icra etmesinler

Ben acikcasi Galatasaray'in basinda olsam topcularin oruc tutmasina izin vermezdim

sinan kekosu aslında bugun sonradan girip gol atsa bu angutları sustursa ne güzel olur

Maçın Hakemi: Serkan Çınar (Terim’i atan)

Maçın Var Hakemi : Alper Ulusoy (Linnes’in penaltısını verdirmeyen Rize ve
katledildiğimiz Alanya maçının hakemi )

Maçın AVAR Hakemi : Hatay’a yenildiğimiz maçta uyduruk penaltılar ve çıkan toptan yediğimiz golün Hakemi

Herhalde teşvikler de gelmiş.

Topunuz tüfeğinizle gelin.

Başarılar Aslanlar!

Çok zor bir maç olacak. Galibiyet şart oğlu şart.

Koymak Farz oldu ayrıca bu **!*!#₺# lara... Hafta boyuncu demeçlere cevabı yeşil saha da vermek keyifli olacak.

#ŞampiyonlukŞarkısıBaslasın

oruc tutan biri olarak sahsen futbolcularin mac günü oruc tutmasina karsiyim baska zaman tekrarlanır

Tüm biletler günler önce bitti diyor, sanki 65.000 kişilik stadyum. Hangi mal bu spiker embesili.

terimin aciklamalarindan beraber mutlu eder gibi diyor.

Geri
Üst Alt