Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.907
- 4.577
- 698
Bi bok yiyemezler kendi sahamizda, ozelliklede sampiyonluk macinda.haftaya fena doğrayacaklar bizi şimdiden haberiniz olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi bok yiyemezler kendi sahamizda, ozelliklede sampiyonluk macinda.haftaya fena doğrayacaklar bizi şimdiden haberiniz olsun
Nerede bastı ya şut çekiyor adamKopek gibi sert oynadilar, kopek gibiher pozisyona itiraz ettiler, adamin resmen bilegine basti ve bu heryerde kirmizidir
neye utandin dogru olduguna miPenaltıda utandım.
Çok acayip.
Gscimbom mobil
Bi bok yiyemezler kendi sahamizda, ozelliklede sampiyonluk macinda.
demisdim3-2 alacagız basın
Altına imzaKimse hakem diye aglamasin
Ilk penaltida 1 degil 1 penalti var, biri yuzune vuruyor, hemen arkadinda baskasi da 2 kisiyi birden kucaklamis indiyor, gures gibi mubarek
Kirmizi kartta emre topa mudahale ediyor arkadindan gelen adam emrenin bilegine basiyor ve kiriyor, bu kadar sert giris tabi ki kirmizi olacak
Ikinci penaltida tam arkadan bir kamera acisi var, adamin onyekurunun ayagina mudahalesi cok net sekilde goruluyor
Basak bu hafta puan kaybederse bi boka yaramazhaftaya fena doğrayacaklar bizi şimdiden haberiniz olsun
Onun ben anasini avradini zencilere havale ediyorumBunun böyle twit atmaz, nasıl kudurmuşsa gavat.
ilk penaltıda top oyunda değildi diyolarİki penaltı da doğru benim gördüğüm. Neye itiraz edildiğini anlamadım. Kırmızı kartı görmedim, bir şey diyemiyorum.
Hadi lan git ağla şimdihastır lan.
Bunu sevdimPenalti keske net olmasaydi![]()