Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bakmasalar bile sanmıyorum vermezler.Var'da verirken bakmıyorlar ona diye biliyorum.Şu an zaten bu maça verebilecekleri pek hakem yok.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakmasalar bile sanmıyorum vermezler.Var'da verirken bakmıyorlar ona diye biliyorum.Şu an zaten bu maça verebilecekleri pek hakem yok.
Var'da verirken bakmıyorlar ona diye biliyorum.Şu an zaten bu maça verebilecekleri pek hakem yok.
O zaman Halis picini verebilirlerMete ayni gun 16'da Bursa'da mac yonetiyor.O da olmaz.
Bayagi olay oldu veremezler.Halis,Firat,Huso falan da olamaz.Mac gunu Istanbul'da olan sabikasiz biri lazim da bulamadim bir turlu
Evet buda mantikliAlper Ulusoy olur VAR
Alper Ulusoy olur VAR
Sabıkasız bir Suat var işte.
Suat'ı veremeyecek olsalar bu hafta Fb maçına da vermezlerdi.Genelde bizim lehimize hata yapan adamı bitiriyorlar direk.
Ümit
Arda
Bülent
Serkan
Alper
Bunların beşi de maç alamadı ama Suat aldı.Suat'tan başka kimse yok.Bir de Yaşar Kemal olabilir de o da Var'da pek görev almıyor sanırım.
koray gencerler olabilirVar tesisi Riva'da.Suat Pazar aksami bizim maca bakip ertesi gun Erzurna'ya mi ucacak?1 gun onceden gider en az.Suat olmaz iste uzatma.
Şu marş yazma işini neden beceremiyorlar yav
Rap müzik hiç sevmem normalde ama o sıradan boktan marşlardan çok daha iyi olmuş bence.Şu marş yazma işini neden beceremiyorlar yav