- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.618
beraberlik yaramiyor.sivasa olasi bir beraberlikde sampiyonlugu kaybedebiliriz.koyup geceriz akbile
En kotu beraberlik olmasi lazim yenilgide herseyi kayip ederiz 2. oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beraberlik yaramiyor.sivasa olasi bir beraberlikde sampiyonlugu kaybedebiliriz.koyup geceriz akbile
Bilmiyorum rengo. Kucuk takim gibi son dk sampiyonlugu ilan etmeyi sevmiyorum8 puan geriden geldik. Juve, PSG gibi 5-6 hafta önce şampiyon olacak halimiz yoktu renktaş mecbur final maçı olacak
HaydaaaaaaaBilmiyorum rengo. Kucuk takim gibi son dk sampiyonlugu ilan etmeyi sevmiyorum
bekler berbattı rize maçında. zaten kaotik bi maçtı. bu maç kesinlikle linnes oynamalıLuyındama ve marcao son maçta çok formsuzlardı.. keza mariano da.. Diagne desen ayrı bi alem..
Nasıl gol atıp nasıl savunacaz ...
Ben çok zor maç olacağını düşünüyorum.. Başakşehir bizi yendiğinde şampiyon olacağının bilincinde.
Rize maçındaki gibi oylarsa saç baş yolarız
KUȘ?un ötüyor mu?Bilmiyorum rengo. Kucuk takim gibi son dk sampiyonlugu ilan etmeyi sevmiyorum
Ulan bugünden başladın daha bir hafta var yapma.0-0’a baglanir gibi maalesef
Asparagas renktaş salla.ya renktaşlar bu rize maçı ne olacak tekrar olayı olmaz değil mi
Ulan bugünden başladın daha bir hafta var yapma.