bjk maçında olduğu gibi, bunlar bizi yenmeye gelmeyecekler! Beraberlik koparıp sivas'a puan kaybetmemizi bekleyecekler. İşin içine yine teşvik, operasyon girecek. Arena'dan çıkış olmadığını biliyorlar. Kale önüne otobüs çekecekler. Yenemezsek sivas'ta ıkınırız.

Göksal müthis algi operasyon yapiyo haftaya skandal hakem kararlari olacak

Keşke maç yarın olsa baykuş kartal kanarya ne kadar kuş varsa üst üste koyup köylerine yollasak yav.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kupa finali zerre önemli değil. Bu maç son yılların en önemli maçı

Ne kadaf gs dusmani varsa alayinin bilmem neresine ultraslan sucuklarini monteleyim

Futbolcular eğer bu olanları görüpte başakşehiri o stadın çimlerin gömmesseniz aldığınız her kuruş haram olsun

Hasanı sola ümiti sağa koyalım yine koyarız rahat olun..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben operasyonu başak maçında değil kupa maçında bekliyorum bizi cildirtip hocaya ve birkaç oyuncuya ceza aldırmak isteyebilirler gibi geliyor bana eğer öyle olursa hakkınızı helal edin ben maçta olacağım tillahı gelse beni tutamaz iner ağız burun kırarım hakem kimse içeride bana bakın haa...

SAMPİYONLUK MACİ . YA HERO YA MERRO

ben operasyonu başak maçında değil kupa maçında bekliyorum bizi cildirtip hocaya ve birkaç oyuncuya ceza aldırmak isteyebilirler gibi geliyor bana eğer öyle olursa hakkınızı helal edin ben maçta olacağım tillahı gelse beni tutamaz iner ağız burun kırarım hakem kimse içeride bana bakın haa...
Don atlet benden renktaş.

Serefsizlerin oyununa gelmeyin beyler

Maca gidecek arkadaslar sakin kalmali,taraftari daha simdiden germek istiyorlar ama sakin kalmaliyiz cunku avantaj bizim elimizde

Kupa maçında feg, bel, luy, marc, henry, muslera mümkünse riske edilmemelidir.

Haftalardır söylüyorum, güzel bir dayak var bunlara. Döve döve ezeceğiz. Pısırık Apo ve öğrencileri titreyecek, bilmedikleri şu ki, bu gerginlik ortamı bize yarar, tam iç sahalık, tam Terimlik ortam yaratıyor mallar, teşekkürler.

Hopla hopla hoplatmaya geldik, hopla hopla hoplata hoplata vurmaya geldik.

Aslanın dişine kan değdi.
Bırakın hoplayıp zıplasınlar gtlerini koparacaz onların

Bunları öyle bir oyunla yenmeliyiz ki bu Emre hırbosunun zamanında dediği gibi bitmeliler,acı çekmeliler!
45718

Geri
Üst Alt