Söylediklerime niye pişman olayım, o dönem belli ki maçın adrenali ile söylenmiş sözler var, bunun üzerine bu kadar polemik yaratmanın anlamı yok. Sonuçta kızsam da sövsem de maçları seyretmişim, en umutsuz en kızgın anda bile insan izlemeyi bırakmıyorsa bu duygunun adı farklıdır. Verilen tepkilerde çok fazla mantık aramamak gerekiyor.
Bide maçla alakalı şanslı olduğumuz noktayı vurguladım buna bu kadar alınacak bir durum yok. Kimi zaman bizim de şanssızlıklarımız olmuştur muhakkak, ama netice belli sonuçta. Şampiyon olundu mu olundu, tarih bunu yazacak. Şansla mı olduk haksız şekilde mi olduk bundan bahseden olmayacak.
Ben 2012'den beri bu forumdayım, bu yazdıklarım ne ilktir ne de son olacak. Terim'e de başka antrenörlere de aynı bu şekilde postlarım oldu. Hatta daha ağırları oldu. Seneye gene olur, bundan emin ol. Ha sakin zamanda karşılıklı istişare ederiz o ayrı konu. Benim için forum içimi dökme yeri, kim gülermiş kim kızarmış buna dikkat edecek olsam işim olmaz zaten burada. Kişilerle de polemiğe girmeye gerek duymuyorum. Galatasaray başarılı olmuşsa sevinirim, ama bunun devamını ve daha güzel ezici futbol ile olmasını isterim. Daha mantıklı işler yapılmasını beklerim, bu da bence doğal bir şey.
Neyse uzatmanın anlamı yok, yorumlarımdan dolayı kişisel olarak bana antipatin oluşmuş da olabilir, ama böyle durumlarda özelden de yazabilirsin, dediğim gibi gerekirse konuşur istişare ederiz.
SM-G925F cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi