ortaya yine su mactaki ruhu koyun lan.
ben hayatim boyunca böyle güzel bir sekilde mhkyi, tffyi, fbjkyi, basaksehiri üst üste koyup sampiyon oldugumuz baska bir maci hatirlamiyorum.
herkesin agzindan salyalar akitarak öve öve bitiremedigi basaksehire 20dkda 4 tane sallamistik.

o gün şu göksel ve malum tayfayı sevindirmedik ya.. bugün ayrı mutlu oldum. Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.

Arkadaşlar maçta olduğum için maçın tamamını kaydetmeyi başaramadım.

Elinde maçın full ve yüksek çözünürlüklü hali ( Türkçe tercih, yabancı spiker de olur ) olan varsa torrent vs. paylaşabilir mi acaba ?

Arşivime alacağım, çok makbule geçecek...

Arkadaşlar maçta olduğum için maçın tamamını kaydetmeyi başaramadım.

Elinde maçın full ve yüksek çözünürlüklü hali ( Türkçe tercih, yabancı spiker de olur ) olan varsa torrent vs. paylaşabilir mi acaba ?

Arşivime alacağım, çok makbule geçecek...

bein sport ajanı olmadığınız ne malum rtaş

44 yaşındayım, 44 yıldır tribündeyim ve Galatasaraylı adamın yalan söylemeyeceğini bilecek olgunluktayım ;)

Yeter mi iknaya bilemedim ama durum budur ;)

Babam 6 aylıkken kışın ortasında battaniyeye sarıp götürmüş. O gün, bugün stadtayız ömrümüz oldukça...

2. yarıdaki ilk 20 dakika 2000'den beri gösterdiğimiz en dominant performans olabilir. Güzel koymuştuk.

2. yarıdaki ilk 20 dakika 2000'den beri gösterdiğimiz en dominant performans olabilir. Güzel koymuştuk.
1602867289378.webp

Biz çaktıkça cücü iptal ediyordu. Tv’den sahaya atlayıp cücüyü gebertmek istiyordum. Manyak bir maçtı. GS dayak ata ata hakkını nasıl alır diye gösterdiğimiz maç.

Geri
Üst Alt