- 12 Temmuz 2009
- 60.933
- 24.286
- 3.138
Ya ben Donkun dususunu anlamiyom oynamak istemiyo
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kale boş yaw rakibin her şutu gol oluyorKirkinci dakikada Iki sifirdi ne zaman iki iki yaptiniz?
İlk yarı:
Linnes -adam gibi adam
Marcao- stoperin kralı
Donk- isteksiz olsada kalitesi belli
Selçuk- bitik falan ama topçu olduğu belli
Yunus- kumaşı var, oynaması lazım
Muğdat- Süper Lig'de her türlü oynar ama kalmasına gerek yok
Diğerlerini adamdan saymıyorum. Bok gibiler.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam adam 3 senedir yatarak 3.5 milyon euro çarpı 3 yani 10.5 milyon eura maç başıları hariç aldı ya .Yemin ederim haramzade bu herif.Futbolda inandığım tek bir gerçek vardır.Futbolda dün yoktur.Vefa mefa anlamam ben.Galatasarayın milyon eurolarını yatarak götüren babam olsa küfür ederim ona.Bitsin sözleşmesi ağır küfür edicem bu haramzadeyeEn azından pas yapabiliyor
Tabi ben kadroda tutmam
500 bin euro bile fazla
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marcau cikart gerisini gönderBugün bu maçta oynayan adamlardan seneye kaç tanesi takımda kalacak? Yarısından çoğu defolup gidecek ama yinede oynuyorlar. Ne amaçla oynuyorlar çıkıp da açıklasınlar. Gidecek adamların yerine bari gençleri falan oynat da tecrübe kazansınlar. Semihin,ismailin,ndiayenin,sinanın,selçuğun oynamasının gelecek açısından kulübe ne yararı var biri söylesin.
Bjk deplasmanında linnesle birlikte sağ kanattan iyi estirmişti ama bir daha oynatılmadı o bölgede. Forvette pek iş yapmaz bizde. İstisnalar kaideyi bozmazmugdat oynayamaz bence
ancak kupada oynar
yani adam kontra ataklarda etkili olabiliyor ama genel olarak çok da göze batan özellikleri yok
Benim pek bir umudum yok.İyi bir idman la iyi duruma gelirler sinan dan falan iyidir
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+Badou - Gidiyor
Belhanda - Satış
Selçuk - Jübile
Fernando - ??? / Satılabilir
Orta Saha ya çok transfer lazım olacak.
Bunların tamamını paket yapıp en acil şekilde kapının önüne koymalıyız.Hepsini toplasan bir adam yapmıyor.Böyle bir rezillik olmaz.7 gün sonra sözleşmesi bitecek futbolcular
Selçuk
Eren
Sinan
Muğdat
Semih
Ndiaye
Onyekuru
Selçuk-Eren-Ndiaye bu üçlünün aldığı yıllık ücret toplam 7.8 milyon euro
Sinan-Semih-Muğdat bu üçlünün aldığı toplam yıllık ücret yaklaşık 1.4 milyon euro
Aptallık etmezsek 1 hafta sonra 9.2 milyon euro maaş bütçemiz açılıyor