.
83ef344587573f1c48a9eb00209150d6.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

İlk yarı:

Linnes -adam gibi adam
Marcao- stoperin kralı
Donk- isteksiz olsada kalitesi belli
Selçuk- bitik falan ama topçu olduğu belli
Yunus- kumaşı var, oynaması lazım
Muğdat- Süper Lig'de her türlü oynar ama kalmasına gerek yok

Diğerlerini adamdan saymıyorum. Bok gibiler.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mugdat oynayamaz bence

ancak kupada oynar

yani adam kontra ataklarda etkili olabiliyor ama genel olarak çok da göze batan özellikleri yok

En azından pas yapabiliyor

Tabi ben kadroda tutmam

500 bin euro bile fazla

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam adam 3 senedir yatarak 3.5 milyon euro çarpı 3 yani 10.5 milyon eura maç başıları hariç aldı ya .Yemin ederim haramzade bu herif.Futbolda inandığım tek bir gerçek vardır.Futbolda dün yoktur.Vefa mefa anlamam ben.Galatasarayın milyon eurolarını yatarak götüren babam olsa küfür ederim ona.Bitsin sözleşmesi ağır küfür edicem bu haramzadeye

Bugün bu maçta oynayan adamlardan seneye kaç tanesi takımda kalacak? Yarısından çoğu defolup gidecek ama yinede oynuyorlar. Ne amaçla oynuyorlar çıkıp da açıklasınlar. Gidecek adamların yerine bari gençleri falan oynat da tecrübe kazansınlar. Semihin,ismailin,ndiayenin,sinanın,selçuğun oynamasının gelecek açısından kulübe ne yararı var biri söylesin.

Kutlamaya mağlubiyet ile gelmeyin!!!

Bugün bu maçta oynayan adamlardan seneye kaç tanesi takımda kalacak? Yarısından çoğu defolup gidecek ama yinede oynuyorlar. Ne amaçla oynuyorlar çıkıp da açıklasınlar. Gidecek adamların yerine bari gençleri falan oynat da tecrübe kazansınlar. Semihin,ismailin,ndiayenin,sinanın,selçuğun oynamasının gelecek açısından kulübe ne yararı var biri söylesin.
marcau cikart gerisini gönder

Douglası falan kesinlikle alınmaması lazım.

Emreden çok ümitliydim.
Ama hergeçen gün hayal kırıklılığı yaratıyor.yaşıda çok genç değil.
Eldeki iyi dediğimiz tek yerli oyuncu.

Seneye banko sağbek denilen linesin yaptığı hatada ortada.

Marcao hariç Diğerlerini hiç değerlendirmeye gerek yok.alayının gitmesi lazım..

Özellikle yerli oyuncu anlamında işimiz çok zor..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badou - Gidiyor
Belhanda - Satış
Selçuk - Jübile
Fernando - ??? / Satılabilir

Orta Saha ya çok transfer lazım olacak.
+

Diagne ve Mitroglu gidecek.
Henry gidecek (Garry gitti)

Orta Saha, Kanat ve Santrafor mevkilerine Transfer gelecek...baya oyuncu lazım olacak..

7 gün sonra sözleşmesi bitecek futbolcular

Selçuk
Eren
Sinan
Muğdat
Semih
Ndiaye
Onyekuru

Selçuk-Eren-Ndiaye bu üçlünün aldığı yıllık ücret toplam 7.8 milyon euro

Sinan-Semih-Muğdat bu üçlünün aldığı toplam yıllık ücret yaklaşık 1.4 milyon euro

Aptallık etmezsek 1 hafta sonra 9.2 milyon euro maaş bütçemiz açılıyor
Bunların tamamını paket yapıp en acil şekilde kapının önüne koymalıyız.Hepsini toplasan bir adam yapmıyor.Böyle bir rezillik olmaz.

İlk yarı bir kez daha gösterdiki orta sahaya para gömüp hem yerli hem yabancı kaliteli topcu almak zorundayız.

HENRYYYYYYY

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hala ismailin suçu olduğunu söyleyen futbol cahilleri görüyorum.İki golde de ismailin yapabileceği birşey yoktu bırak ismaili neuer olsa boş savunmacılar ayakta uyuyor şu donku bu maçta neden oynatırsın ki

Geri
Üst Alt