Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.782
- 3.537
- 1.898
Zorbay Küçük en gelecek vaadeden Türk hakemi. Cüneytten iyi yerlere gelebilir.hakem su ana kadar iyi, baya oynatiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorbay Küçük en gelecek vaadeden Türk hakemi. Cüneytten iyi yerlere gelebilir.hakem su ana kadar iyi, baya oynatiyor
insallah ümit öztürk gibi kesmezler, veya Halil umut gibi bir yeri kalkmazZorbay Küçük en gelecek vaadeden hakemimiz. Cüneytten iyi yerlere gelebilir.
Öyle olsun ama oynatmaz. dünya starı gözüyle baktığın emre mor tutunamıyor, bunu oralarda harcarlarOynatır oynatır yeni yükselen ekiplerden birine kiralamamız gerek. Sinan'da aynı hatayı yaptık çok büyük potansiyel varken süründü burada eleman kendini geliştiremedi. Bu çocuğa da aynısnı yapacaklar diye korkuyorum.
Yok hakem camiasında da çok tutulan birisi,Erman toroğlu da övüp duruyor.insallah ümit öztürk gibi kesmezler, veya Halil umut gibi bir yeri kalkmaz
Öyle olsun ama oynatmaz. dünya starı gözüyle baktığın emre mor tutunamıyor, bunu oralarda harcarlar
Kim o dallamalar?ilk 11de oynayan topcularin yarisi bizle son macina cikiyor
Ya ben de isterim la liga da 2 sezon geçirsin ama hayal olur. En azından şöyle sivas konya gibi takımlarda da oynasa 2 yıl olurBaşkan o çocukta akıl yoktu ha bunda da çok olduğunu düşünmüyorum ama aklını futbola verirse tutunur diye düşünüyorum o yetenek var.
beşiktaşımızBeyler Besiktas berabere kalirsa Trabzon kazanirsa kim 3cu?