Umarim Süleyman Lus kendini hazirlik kampinda gösterir. U19 youth leaguede fena degildi gördugüm macta. Belki Emre/Ömee yerine yedek sol bek olur.

şu ömerin futboldan ekmek yediği ülkede futbolcu olsaydık keşke

saçma bir kadro saçma sapan değişiklikler. gençleri ne zaman oynatacaksınız acaba? ömerin bu takıma ne faydası var muğdatın ne faydası var? rezalet. bir hevesle gençleri izlerim diye açmıştım bu maçı

Sinan'a bak hele..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nazım, Douglas, Muhammed bunların ne işe yaramaz topçular olduklarını gelince anlarsınız

Aynı lafları Cenk Tosun için de duymuştuk forumda

Diğerleri için bir şey diyemem ama Muhammed sakatlık yaşamasaydı çok sağlam potansiyeli vardı

Yaşından dolayı artık o potansiyele ulaşması zor ama futbolda böyle sonradan açılan çok adam var.3 cü santrafor alternatif olarak hangisini tercih edersin Muğdat mı Muhammet mi ? Ben Muhammet derim şahsen

Muğdat gayet efendi,karakterli bir topçu ama bizim oyun yapımıza uymadı

1+1 Muğdat türü sözleşme yaparız büyük ihtimal,bu kadar tepkiyi anlamsız buluyorum o yüzden

Ulan emreyi değiştireceksin neden başlıyorsun..ne gerek var ömeri sokuyorsun..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse kusura bakmasın ama Türkiye'de iddiasız bir maç izlenmiyor.
Muğdat Sinan Selçuk Ömer peş peşe topa değerse kusasım geliyor.

Gscimbom mobil

Muhammed Demir' e çok yazık oldu. Geçirdiği ağır sakatlıklardan sonra hala profesyonel futbol oynuyor olabilmesi bile iyi sayılır. Üst düzey kariyer yapabilecek kapasitedeydi. Bilsem ki fiziken % 80-90 olabilecek, mutlaka alınmasını isterdim...

Altyapıdan sol bek var; göbekli giriyor hocaya yakışmadı

Marcao da 2 dir kötü düşüyor çıkar kardeşim yav içim cız ediyor

Geri
Üst Alt