gomiş gitmese yine iyi bir kadromuz vardi idare ederdi simdi gomis'in gitmesiyle büyük güç kaybettik, yazıklar olsun size eyyy yönetim

gomiş gitmese yine iyi bir kadromuz vardi idare ederdi simdi gomis'in gitmesiyle büyük güç kaybettik, yazıklar olsun size eyyy yönetim

..

5ac4adba01e552bce2c4c29fb3daebd5.jpg

Bundan sonra takımımızı destekleyeceğiz, ama yönetime güven 0...

Allahın izniyle yarın kontrollü oyunla başlayıp hızlı atağa çıkarak onyekuru ile 2 gol falan sallasak. En azından Ligde korku salsak yeter. Şampiyonlar liginde artık işimiz zor gerçekten...

Umarım eze eze yeneriz

Çünkü böyle bir galibiyete ihtiyacımız var

Bu maç çok önemli işte camia için. Aynı zamanda Eren ve Muğdat haricinde bir santrafor daha çıkmalı altyapıdan. Hatta 2 olmalı. Ahmet Sivri ve Ali Yavuz Kol sürekli şans bulmalı. Bu belki de bizim şansımızdır. Belli olmaz bu işler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanmamız lazım yok demoralize olabiliriz Fatih Hocamın bir planı vardır mutlaka. Eren'e destek olmak lazım , çocuğun bir suçu yok elinden geleni yapacaktır eminim .

İnşallah Eren gol atar yarın, pek umudum yok ama. belki atarda hem o moral depolar hem taraftar daha fazla destek çıkar fiyaskodan sonra.

Hoca'nın işi kolay değil, False 9 planına en uygun oyuncu Sinan gibi hoca düşünür mü göreceğiz.. Ndiaye öyle 8 gibi oynamaz bence çok ofansa çıkan gol arayan bir Ndiaye görürüz... Geçen maçtaki gibi 8 no Belhanda, sağda Emre forvet arkası Ndiaye gbi yapabilir

trabzon deplasmanları sıkıntılı oluyor adamlar her sene bir taraflarını yırtıyorlar bizim maça özel. o yüzden bir puan diyorum.

Takım kötü top oynuyor umarım düzelmıstır

Geri
Üst Alt