Emre akbaba bir boka yaramiyor

Ayaginda top tutamiyor

Bir boka yaradigini gormedik daha

Emre colak bile daha iyi bundan.

Forum düzeyi nasıl bu kadar kotulesmis. Ulan forvet alınmadı diye her oyuncuya sallıyorsunuz. Ft sallamayin ayrıca ayıp. Ne gomuyorsunuz herkesi. Yıl sonunda şampiyon olunca hatırladıklarım olur. Elestirinde , sanki kuşlar gibi yerden yere vuruyosunuz

Galatasaray'ın düşmanı yine Galatasaraylılar'dır... İyi giden takıma muhakkak çomak sokarlar... Her başarının ardından gelen başarısızlıklara bakarsan yine kendi içimizdeki İrlandalılar ön plana çıkar...
Ulan 2 gün önceki havaya girmiş kulübün, takımın, taraftarın anasını ağlattınız lan!
Evet kardesım bunları tespit ettım ısımlerı aldım takım 3 hafta mukemmel top oynadı bunlar nankor ya

hakem belhandanin pozisyondan ne garki var bunun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ulan çıkarın şu mariano yu da sinirim bozuldu. Linnes'in hakkını yemeyin lan. Her gelen TD yiyor. nerede adalet. 2 güzel gol attı diye takımın beyni ilan ediyorsunuz şu adamı. bir de dünyanın en iyi beklerinden diyorlar çıldıracağım. he ondan sevilla bıraktı 32 yaşındaki adamı.

Mustafa Cengiz o kadar büyük hayal kırıklığısınki nasıl anlatsam nerden başlasam bilemedim

Demek kadroyu fazla abartmısız
Şu Türk telekom arena hakikaten col yanıltıyo bizi

koca yaz geçti bi tane iyi adam alamadık dünyanın adamı kaçtı gene akbaba cok mu gerekliydi ? yetersiz onyekuruyu aldık ala ala neyse sonumuz hayrola

Geri
Üst Alt