40101.jpg

Ahmete iç saha dışında güvenilmez
Sinan - Feghouli - Ndiayeyi ikinci yarı kullanırız

Allah aşkına deplasmanlarda Belhanda yı oynatmayalım.

sent via GSC

Kazanalim da negatif enerji dagilsin. Ters bir sonucta carşi fena karisir.

Kanatta Sinan oynamasın artık.Feghouli takımda kaldığına göre sağda onu oynatalım

deplasman maclarında eren oynamamalı kapalı savunmayı eren gibi hem agır hem teknigi olmayan adamla acamazsın

Ben de tam tersi eren oynamalı diyorum toure yok adamların takım boy ortalaması düşük yan ve duran toplarda eren ve maicon altın gibi olacaklar. Emre akbabanın keskin ortalarına zımba gibi kafa atarlar. Bu tarz deplasmanlar da en önemli organizasyonlar her zaman duran toplardır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İleri uca Eren yazmak zorunda olunca insanın kadro yapası gelmiyor gerçekten. Sakat ya da cezalı olmadıkça önümüzdeki 20 maç tekrarlanacak bir de bu olay.
Geçen sene bu zamanlar, takımın başında Hırvat çomarı olmasına rağmen ne hevesli ve heyecanlıydık. Şimdi o hevesin yarısı bile yok Fatih Hocamıza rağmen. Çok yazık oldu.

Nando
Mariano Maicon Ahmet Naga
Fernando
Sinan Emre Belhanda Onyekuru
Eren

Oynariz sanirim

Insallah garry Serdar belki de Ndiaye 11 de olurlar

Ben imparatordan yönetime mesaj niteliğinde bir forvet tercihi bekliyorum.

sinan ı denesek ya forvette. ne yapalım elimiz mecbur bir şeyler bulmalıyız bi eren le gitmez bu iş.

feghouli gitmediğine göre artık faydalanma zamanı geldi bence bir umut çıkış yapmasını beklemeliyiz kulübe için fazla lüks o adam.

Aslinda bakarsan kontra yapmaya cok uygun bir yapimiz var. Eren konusu artik kendini gostermeli kendine bakmali. Benim asil buyuk katki bekledigim ise kanatlarimizdan.

Sinan Gümüş 11 de değil de forvet alternatifi olarak kulübede tutulabilir bundan sonraki süreçte bu nedenle Feghouli ve Rodrigues sağlam bir sekilde dönüş yapmalı ilk 11 'e...

Geri
Üst Alt