Rodrigues hazırmı bilmiyorum ama böyle olmalı

1707622_Galatasaray_SK.jpg

Şöyle birşey var, biz burda kadro çiziyoruz ama bugün akşam hoca Sinan ve Ereni oynatır.

Bugün icin olmasada ileride Sinan ve Erene taraftarda sövmeye başlayacak kadro şoyle olabilir ;

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Ndiaye Akbaba
Onyekuru Fegh. Rodrigues

Sinan - Eren ve Belhanda kesinlikle deplasman topcusu degil ve bugun maalasef 2 tanesi hatta 3 tanesi oynayacaktir.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllardır moralim ne kadae bozuk olsa da Galatasaray yenince hep mutlu olurdum ama eger bu serefsiz yönetim gidecekse yenilmesi tek isteğim karaktersizler hem sl de hem ligde tek forvetle bu serefsizliktir.ins yenilir diyorum

Geçen seneye göre daha vasat bir kadromuz olduğu görüşüne katılmıyorum. Sol bek ve orta sahamızı oldukça güçlendirdik. Kulübede sonradan girip katkı verecek kanat oyuncularımız var. Tek eksiğimiz forvet ama Gomis zaten bu tür deplasmanlarda yokları oynuyodu. En önemlisi de kenarda Tudor gibi vasat bir teknik adam yok.

Belhanda yerine Ndiaye oynar bence, gidişata göre Rodrigues sonradan dahil olabilir

1707629_Galatasaray_SK.jpg

Muğdat ve sinan'a gün doğdu
1-2 genc kardesimizde var
Maliyeti yüksek bir adamın arkasında yedek bekleyecektiniz şimdi formayı alın.

En büyük dileğim takım icinden sürprizler cıkması ve bizi sampiyonluğa ulastıracak adamın yükselise gecip milli takıma kadar yükselmesi.
Evet muğdat'ı diyorum. Komik gelebilir ama muğdat bir patlama yapacak insallah

Şu şerefsizleri yenme vakti çoktan geldi.

sent via GSC

Ligde son ana kadar şampiyonluk kovalayacağımız aşikar. Sağlam bir forvetle açık ara favori olurduk ama şu halimizle bile en güçlü adayız.

Basar geçeriz.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ercan Taner anlatacakmis

Artık sakin olma vakti. Dün ben de çok sinirlendim kızdım ama yenilmek istemek falan kötü şeyler. Unutmamak gerekir ki devre arası da var bu yaptıkları yanlıştan mutlaka dönerler iyi kötü bi forvetimiz olur. Şu yarım dönemde gözünüzü seveyim artık bu meseleyi kapatalım bu sene şampiyon olmak çok önemli tek puanın dahi telafisi olmayabilir.

Acikcasi sampiyonluk yolundaki erken donemeclerden biri

Rakiplerden birini kirma maci , 2 deplasmandan 0 puanla donen fb ye karsi 4/4 yaparak yola devam etmek buyuk yikim olur

Simdiden fb bjk macini bekliyorum , eger 6 inci hafta 6/6 yaparsak ve bjk deplasmanda fb yi yenemezse sampiyonuz diyebilirim milli mac arasindan sonra

en çok Fatih hoca'nin mac öncesi ve mac sonrası aciklamalarini merak ediyorum

bu takıma forvet alınmaması resmen rezalet ve büyük bir ayıptır

koskoca GS yarim forvetle çıkacak maca

Geri
Üst Alt