Yıllardır moralim ne kadae bozuk olsa da Galatasaray yenince hep mutlu olurdum ama eger bu serefsiz yönetim gidecekse yenilmesi tek isteğim karaktersizler hem sl de hem ligde tek forvetle bu serefsizliktir.ins yenilir diyorum

Dün stada giden de haindir falan diyen sen miydin? Derdin baya farklı gibi senin ama dur bakalım..

Acikcasi sampiyonluk yolundaki erken donemeclerden biri

Rakiplerden birini kirma maci , 2 deplasmandan 0 puanla donen fb ye karsi 4/4 yaparak yola devam etmek buyuk yikim olur

Simdiden fb bjk macini bekliyorum , eger 6 inci hafta 6/6 yaparsak ve bjk deplasmanda fb yi yenemezse sampiyonuz diyebilirim milli mac arasindan sonra

Haklısın ama kırılmayı biz değil hakemler belirliyor geçen yıl hasan ali penaltısını vermiş olsalar fener son haftaya kadar gidermiydi sence?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklısın ama kırılmayı biz değil hakemler belirliyor geçen yıl hasan ali penaltısını vermiş olsalar fener son haftaya kadar gidermiydi sence?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangisiydi o ? Basaksehir ve bjk de devredeydi

Biz gecen sene de o demin dedigim sansi elde ettik

8 inci hafta olsa gerek , hem fb hem bjk ye 8 puan fark yapmistik , ama 4 derbide 0 cekersen kapatirsin farki tabi

Hangisiydi o ? Basaksehir ve bjk de devredeydi

Biz gecen sene de o demin dedigim sansi elde ettik

8 inci hafta olsa gerek , hem fb hem bjk ye 8 puan fark yapmistik , ama 4 derbide 0 cekersen kapatirsin farki tabi

0-0 maç evet ilk yarı. Tamam ilkini kırıyorduk işte kırdırmadılar diyorum nesini anlamadın?

Sinan ve eren’i aynı kadroda gorunce futboldan soguyorum. Kanatlarda garry-feg-onye ve hatta emre alternatifi bile varken Sinan’ı kanada koyan adamlar var forumda

Sinan anca Eren yedekken oynar bu takımda

Çekilen kuradan sonra taraftar öyle bir havaya girmişti ki.. Yapacağın sadece iyi bir forvet almaktı. Trabzonla maçımız var hava denen bir şey yok. Yazık ettiler.

Fb macini tolere edebilirim 0-0 ile ama ust uste 4 deplasman maglubiyeti olmaz

Hele hele ts ve malatyali 4 maglubiyet

Ben rakiplerimizden birine havlu attırma açısından sordun ondan yazdım o maçı yoksa deplasmanların hepsi skandal zaten hem oyun hem skor olarak. Ama malatya maçının kasıtlı kaybedildiğini düşünüyorum hoca için iyide oldu.

Ben Ndiaye ilk 11 bekliyorum. Belhanda yedek... Deplasman maçlarında biraz daha açık alan oyuncusu tercih edilebilir. Eren de açık alan oyuncusu değil malesef... bakalım

Dün stada giden de haindir falan diyen sen miydin? Derdin baya farklı gibi senin ama dur bakalım..
Sen okumuyorsun sanirim milletin yazdiklarini bu insanlar bu yönetimden tiksindi artik başkan olmadan önce atıp tutuyorsun yok bu takımın forveti ibra gibi olmalı her yıl 2 3 tane yıldız getireceğim diye cl ye gidiyorsun forvetin sakat eren tabi ki bunun bir bedeli olmalı tek üzüldüğüm fatıh terim ıns biran once defolup giderler

Eren
Henry feghouli
Belhanda Emre
Fernando
Nagatomo Serdar Maicon Marino
Muslera
Bence en mantıklı 11 daha sonra rakip yorulunca n'diaye sinan falan girer kontradan iş yaparız gibi.

Geri
Üst Alt