DmAdIeGU8Ac7buf.jpg

Yalniz Terim Eren ilerde top tutar diye Forvette Erenle baslaycak bence.

Bu kaos bugün 3 puanı getirir. Bugünkü maçtan 1 puanı artı olarak görüyordum. Terim tekrar meydan okuyarak negatifi pozitife çevirir.

Zor maç ama kazanırız
Aynen... Transfer dönemi istedigimiz gibi gitmesede ligin en iyi takimi konumundayiz. Bunu gecen sene bu kadar raht söyleyemiyordum ayni zamanda. Spor sayfalarinin gs düsmanligindan fazla etkilenmemeye bakalim birde. puan tablosu görünmese zannedersinki düsmemeye oynuyoruz. bu pis heriflerde biliyor en büyük takimla tik kazanip gazete satarsin ancak.

Feghouili sürprizi gelir diye düşünüyorum. En kötü hamle oyuncusu olacaktır.

Herkes takım tökezlesin ve yönetime tepki olsun diye bekliyor. Bunu kendimize itiraf etmemiz zor olsa bile yaptıkları mallığın cezasını en ağır biçimde çeksinler istiyoruz. Maalesef kaybeden Galatasaray oldu, oluşan güzel sinerji paramparça oldu ve çok güzel geçebilecek bir sezon çöpe atıldı.

KAyseri macıda bugun degıl mı ya

Arkadas biz eskiden aksam 6 8 arasi mac yapardik. Hem de haziran ve temmuz aylarinda. Bu 21.45 olayi baydi artik. 20.30da oynansin iste

Herkes takım tökezlesin ve yönetime tepki olsun diye bekliyor. Bunu kendimize itiraf etmemiz zor olsa bile yaptıkları mallığın cezasını en ağır biçimde çeksinler istiyoruz. Maalesef kaybeden Galatasaray oldu, oluşan güzel sinerji paramparça oldu ve çok güzel geçebilecek bir sezon çöpe atıldı.
Kim istiyor kardes?

sinerji falan bozulmadı.sezon da çöpe gitmedi.anladık forvet yok.ama hücum güzümüz iyi.takıma ve fatih hocaya destek olmak zorundayız.eger takım kaybetsin diye bekleyenler varsa s. gitsinler hiç kusura bakmayın.

forvet yok diye zırlanacaksa sürekli,bu yüzden umutsuzluga kapılıp destek olmayacaksanız takıma yallah

''HİÇ GÜL BAHÇESİNDE ÇALIŞMADIM Kİ''

FATİH TERİM

Geri
Üst Alt