Kaos çıkarıcak hamsiler o belli zaten. Alet olmamalıyız ilk golu bulursak hamsileri kevgire çeviririz. Lig başladı başlayalı ilk defa bi maçı heyacanla bekliyorum böyle kaybettiğimiz snerji başkanın yaptığı hainlikmi desem ne desem artık bilemiyom onun üzerine bi kin duygusu oluştu rakipleri mıhlayalımda rahatlayalım biraz.

hoca inşallah olabildiğince iyi 11 ler çıkarır her oyuncuyu kazanmaya çalışır,feghouli,serdar,ndiaye ilk 11 e girmeli artık.. (hiç sanmıyorum sadece temenni emre sağ kanat oynayacak bence hoca feghouli ve serdara takmış sanki..)

Konu dısı olacak biraz ama, 18’inde lokomotiv macımız var, kombinesi olup biletini satmak isteyen var mı forumda, bilet fiyatı ne ise üzerine +50 tl verebilirim. Ucak biletini erkenden almam lazım, mac bileti bulamazsam oraya gidince ortada kalmayayım

6-0 lık alanya maçı sonrası içimizden geçirdik bunlar skoru görünce forvet almaz diye. Korktuğumuz başımıza geldi. O maçtaki skor malesef hayır getirmedi. Ha o maç 1-0 bitseydi bişey değişmezdi diyende olacaktır ama bana göre bunlar o gece karar verdiler, son gün sıkışınca da vagner love falsn çıktı ortaya. Tabi iş işten geçti. Bu maçta gerçekler yüxümüze şamar gibi çarparmı göreceğiz. Eren yine etkisiz kalınca ortasahalar ne kadar pozisyon bulabilecek bakalım. Ha tspor da çok güçlü bi takım değil ama takım savunması alanyadan çok daha iyidir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarı gol bulamazsak mutlaka ikinci yarı çift santrfora dönmemiz gereken bir maç. Tabi dönebilecek santrfor bulabilirsek. Eserinle gurur duy sayın yönetim..

Neyse ki forvet eren derdiyok forvetsiz cikariz diye korkmayın

Biz Galatasaray'ız arkadaşlar kendinize gelin. Ankaragücü karşısında gördük hamsileri. Basıp geçeriz. Skor tahminim 0-3 . #BugünGünlerdenGalatasaray :cimbom:

3 ay boş boş otur bir forvet alma sonra sampiyon olması icjn ve şampiyonlar ligin de grup tan çıkması takimi destekle eee peki ozaman bu gerizekali mallara bu beceriksizligjn cezasini kim odetecek arkadaşlar??? Bu saaten sonra bu karaktersiz yonetim gudene kadsr tabi ki desteklemem, asil destekleyen Galarasatay haindir net hala ustumden sinirimi atamadim hala saga sola duvara vuruyorum Allah belanizi versin be.

Her puan kaybı hem CL de hem TSL de Mustafa Cengiz e yazar !

Her kazanilan puan da Fatih Terim'e!

aslında napoli ve liverpool gibi forvetsiz ileride 3 hareketli adamla oynayabiliriz ama bu bizde tutarmı bilmem yoksa erenden bize hayır yok

Yeni bir totem yaptım

Trabzon maçlarından önce trabzonun yerel gazetelerini okuyorum.
taka, günebakış.61 saat, kuzey ekspres gibi

Uğurlu geleceğine inanıyorum

2 haftadir tutturuyorum

Haydi bismillah

Onyekuru'nun golü var

aslında napoli ve liverpool gibi forvetsiz ileride 3 hareketli adamla oynayabiliriz ama bu bizde tutarmı bilmem yoksa erenden bize hayır yok

Eldeki forvetsiz malzemeye göre mantikli bir öneri bence. Denemekte kesinlikle fayda var.

Onyekuru, Garry ve kendini toparlarsa Feghouli. Onyekuru zaten yarim yamalak bir forvet gibi, Feghouli ve Garry de sürpriz golcüler.

Arkalarinda ise Fernando Badou ve Emre. Yani kisacasi:

Garry Onyekuru Feghouli
Emre Badou
Fernando
Nagatomo Serdar Maicon Mariano
Muslera​

hoca geceki kadronun basarılı oldugunu düsünüyor maalesef ve o kadroyla baslar keske bizi şaşırtsa ve badu ile başlasa

belhandayla defans yol gecen hanı oluyor

Geri
Üst Alt