Aliriz bu maçı. Trabzonun buyuk maclarda eli ayagina falan karışıyor. Kanatlarimiza guveniyorum. insAllah guzel bir skor alip doneriz Karadenizden

Doldurmus yamyamlar stadi

DmAqzVFX4AAUER8.jpg
4 tane çakalım bu hamsi beyinlilere akılları başlarına gelsin.

1-3 veya 1-4 diyorum (eger su transfer fiyaskosu takimi etkilemediyse eger etkilediyse ayni skorlar ile Ts un yenme ihtimali var bence)

2011-12 sezonundaki sisteme benzer bir sistem bekliyorum hoca Emre ve Belhanda'nın dripling özelliklerini kullanarak kanatsız 4 orta sahalı bir sistem kuracaktır böylece hem topa sahip olup hem de pres gücünü tavan yaptıracağız.
----------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon--Ahmet--Nagatomo
Emre A--Fernando--Ndiaye--Belhanda
-----------Eren-----Onyekuru----------

araya atılan paslarla muğdatın yıldızlaşmasını dilerim :/

Normal sartlarda bunlar Ünal Karaman ile hic bir büyük maci kazanamaz ancak rakipler asiri sacma isler yaparsa 3 puan alabilirler biz Fener veya Besiktas dan.

Aslinda Besiktas da büyük takim degil ama neyse.

Ulan çıkart Belhanda yı, al Badou yu hocammm

Belhanda yine atamadı

2011-12 sezonundaki sisteme benzer bir sistem bekliyorum hoca Emre ve Belhanda'nın dripling özelliklerini kullanarak kanatsız 4 orta sahalı bir sistem kuracaktır böylece hem topa sahip olup hem de pres gücünü tavan yaptıracağız.
----------------Muslera-----------------
Mariano--Maicon--Ahmet--Nagatomo
Emre A--Fernando--Ndiaye--Belhanda
-----------Eren-----Onyekuru----------
Hoca gerek oynat dı format ile, gerek söyledi demeçler ile 433 / 4141 olacaktır.

Haaa olmayan Santrafor transferler sonra sistem değişir mi Trabzon deplasmanında ? Bilemem, lakin sanmam.

Bu sezonun favori dizilisi sanirim benim de bir kac mesaj üstte bizim icin önerdigim 4-3-3'ün variasyonu olan 4-1-2-3 dizilisi.

Baktim da Bundesliga da falan bütün takimlar böyle oynuyor bugün.

burak ve abdulkadir yoklarmis.

Sosa ya dikkat rahat aliriz

Ben Emre den bir uzaktan gol bekliyorum.

Aslan bu sefer doya doya sevinsin

Maçın kritik adamı olcay şahan tahriklere dikkat biranda gene kendimizi 10 kişi bulabiliriz

Geri
Üst Alt