Ya bu KÜÇÜK HAMDİ nin diksiyonu ne kadar güzelmiş.Adam trabzonlu
ÜNAL KARAMAN trabzonlu değil ama diksiyonu bozuk
Nasıl iş anlamadım

Ulan bir tane adam gibi santrfor almış olsanız bu maç hepimiz coşmuş olacaktık. İçine ettiniz havamızın.
Öyle dünya yıldızına falan da gerek yok, Elmander kadar bir adam bulsanız yeterdi. Yüksek maliyeti de olmazdı.

DmAKlkRW0AAzSn5.jpg

Al sazı eline yap şovu aslanım
adam gibi oyna bugün

1 forvet alsanız rahat rahat maç izleyecektik yönetim yine aklıma geldi takım harika olcaktı yedeklere bakın ligde her takımda ilk 11 oynar..
640x360_2cfbb5d2-5984-4501-bf74-217d8b69af22.webp120520181444425867300.webpndiaye-3253456_16_9_1535223408-880x495.webp

Tek Eren le zor işimiz. Mutlaka Henry de forvet gibi oynaması lazım.

Antrenman formamızı çok güzel buluyorum aslında maç forması olmalı sıradışı Avrupai bir dizaynı var.

Forvetsizlikten şu angutlarin mağlubiyetine sevinemedim doğru düzgün.. yenersek ancak öyle keyiflencem..

Hesaplarıma göre 3-0 saplamamız lazım

Moral bozmak yok arkadaş bu nedir maç başlamadan saydırıyorsunuz.Önceden maçın başlamasını bekliyordunuz en azından.

Sinan Gümüş'e sövme etkinliğimiz 21:46'da başlayacaktır.
Lütfen anneniz, babanız yada çocuğunuzun sizi duyabilecekleri bölgede olmadığından emin olunuz.
Enjoy responsibly !

rtuk-akilli-isaretler---18-yas-ve-uzeri-icin-1282810326.gif
rtuk-akilli-isaretler---olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-1282810445.gif

Son düzenleme:
Haydi bakalim fenerin su topundan sonra gozlerimizin pasi silinsin. Gercek futbolu izleyelim

Hocanın en sevmediğim huyu kim ne kadar leş oynarsa oynasın, kazandığımız maçın kadrosunu değiştirmemesi. İlla kaybedeceğiz, öyle çıkaracak takımdan yeteneksizleri.
Sinan Gümüş ve Ahmet Çalık, nasıl Feghouli'den ve Serdar'dan daha iyi oynayabilir. Hiçbir evrendeki hiçbir gezegende mümkün değil bu

Bu şerefsizler yıllardır bize çelme takıp Fener'in altına yatıyor. Artık cezayı kesmek lazım.

Geri
Üst Alt