Çıkar Sinan denen malı al ndaiyei hoca oyuna

bide gülüyo utanmadan gomis güldü diye sövenler buyurun bekliyorum sizi,özellikle belhanda savunucuları bunun izahı var mı??

Belhandayı tut gomis i sat, üstelik her maç 11 oynat.... Belhandanın da, senin de, başkanının da, yönetiminin de......

Şu saatten sonra bu piçi savunanın gelmişini geçmişini anarım!Elim ayağım titriyor lan!

hoca bu beyler yenimi tanıyorsunuz 30 yıldır bu inat bir adam puan kaybı olmadan bozmaz kadroyu bosuna demedik

Bilerek 5 dk yazmadim. Belhandayi görün SATICI HAIN

Bu maçı Terim kaybetmiştir. Sezonu da bu arap yerine gomis'i satan yönetim.

@Selami Görmezler dinle kardeş takımının yaptığı tezahüratları
Dinliyorum onların 2 forumunda da yazıyorum zaten biz ölümüne galatasaraylıyız lakin trabzonspor doğru yolda iyi takım kurdular küçüldüler dediğimde alay edenler nerede? Burakı da kovsalardı beşiktaşa dün biz de Lovu alsaydık her iki takım için de muazzam olacaktı...Maalesef Seleznov tipi düşük bir profil forveti istemeyenler ve maiconu da gönderip serdarı sevenler umarım utanırlar zira sezon ortasına kadar transfer şansımız yok

Takimini sirtindan ancak bi Arap bozuntusu yapar. Yallaaaaaaahhhh defol. 30 milyon euroluk kazik.

Belhandayı alın sevin ve savunun şimdi yazık ulan be.

Belhanda bu gece derhal kadro dışı bırakılmalı!!!!

Beyler şunu cok net biliyoruz ki.
BU TAKIM DEPLASMANDA MAC KAZANAMAZ. Ligi muhtemelen ilk 5 de bitiremeyecegiz. Yazıklar olsun size yönetim.

Mukemmel orta sahamiz oldugunu dusunen arkadaslar var gercekten forumda. Inanilir gibi degil. 4 buyukler arasinda en zayif orta saha bizde. Forvet yok. 4-2-3-1 den vazgecmemiz lazim once. Bu takim 4-2-3-1 oynamaz.

En kolay şampiyonlar ligi grubunda sonuncu olacağız. En çok o kayacak.

Geri
Üst Alt