Her sene böyle tezahüratını bütün rakiplerimize yaptırıyoruz cok sükür

Fenerle basladı
Simdi trabzona gecti

Mutlu olacak mısiniz. 4 hafta bu kadar skora göre hareket eden forum görmemiştim. Takımın eksikleri,hatalı oyun yapısı mevcut. Buna bişey diyen yokta. Bir yunus kaldı sallamadiginiz niye isinmiyor nasıl futbolcu diye. Biraz sakin olun yahu. Transfer nöbeti sonrası forum isyanda ben gibi. Genel söylüyorum bunları.. sakin biraz renkdaslarr
Bu takım bu sene bjkyi feneri basaksehiri filan yenemez deplasmanda demek ki.

Eren oynamasin forvetsiz oynayalim. Ligin en kötü forveti. Umut bile daha iyi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

müthiş bunaltıyoruz rakibi hocada heralde bu yüzden oyuncu değiştirmeden izliyor maçı..

Gomis gitsin yeeaaahhh hain o. Ulan adamlar tedirgin olup çıkamıyodu herşeyi geçtim.

Emre yerine Stoper mı alsaydık demeye başladım.

Tabi şu anda sinirler 180 de...

Bu Eren'den bir zik olmaz. Bence oynamasın. Sırf zarar. 1.90 boyunda bir kafa topu alamıyor.
Sinan 9.5 oynasın gerisi orta saha ve kanatlar.

Gscimbom Mobile

Mustafayla apo sagolsun daha bunun clsi var deplasmanda fark yemeyelim diye dua edecez arenadada taraftarla ne yaparsak yaparız

Bu albayrak i floryadan iceri sokmamak lazim. gelmis Galatasaray gibi bir kulupte yoneticilik yapiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ulan hiç anlamıyorum biz transfer istedik isyan ettik bize iyi gün taraftarı diyorlar adam gibi bir forvet bir stop ile tarihimizin en rahat şampiyonluğu ayağımıza kadar gelmiş bunu geri ittik Galatasaray Tarihi böyle becereksiz ve hainlerle dolu malesef

İstatistik bazen yanıltır ama bu gece doğru söylüyor, Trabzonspor'un isabetli pas sayısı Galatasaray'ın iki katı. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Mevcut kadroda Galatasaray hangi 11 ile hangi formasyon ile çıkarsa çıksın başarılı pas yüzdesi bu kadar anormal olmamalıydı. Tuhaf bir durum var sahada ve bunun üzerine hatalı oyuncu seçimi ve dağılım da eklenince skor normal. Tamam oyuncu kalitemiz Real Madrid değil ama pas yüzdesi bu kadar mı düşük olur. Doğru düzgün pas yapamıyoruz. Bu maçın kaybedeni defans olduğu kadar malesef Terim olarak görünüyor. Sahada kötünün ötesinde bir Galatasaray var.

Geri
Üst Alt