Hasan Sastan da biktim yahu, amatör gibi dolasiyor
bende hiç beğenmiyorum. yedek klubesine hiç yakışmıyor keko gibi dolanıyor ortalıkta

ya gitmeli yada tugay kerimoğlu gibi biri gelsin. fatih hocanın tek sevmediğim yanı bu ne buluyor hasan şaşta anlamadım

Sizin oynayacağınız topu seveyim yapacağınız transferi seveyim. Bu rezilliğin geleceği o kadar belliydi ki Alanya maçının ilkyarısında. Bir biz gördük sanırım. Hocamızda uykuda halen.

*4 yemişiz eleştiri tabiki olacaktır ne bekliyosunuz
*eleştirirkende savunurkende biraz aşırıya kaçıyosunuz isimlere değil tuttuğunuz takıma odaklanın
*oyunla ilgili elbette hoca eleştirilir istifa et demek mantıklı değil tabiki
*ben herşeyi geçtim böyle gerzekçe top oynayan adamlara hiç tepki göstermiyoruz stadda, belhanda aynı boku geçen senede yaptı ben ıslıklandığını görmedim kaptırdığı toplar vs. cabası..
*iyi oynayana hakkını teslim edip destek veriyosak kötü iş yapanlarıda eleştirmemiz normal olmalı..

konuyu cöpe at musap kardesım kımse görmesin bu rezilligi

Galatasaray: Kucuklugunde gs formali resmin varmi ?
Transfer : Var abi
Galatasaray: Yaz formasini kendi getirecek. Yarin gel oyna

Transfer politikasi bu olan yoneticilerin eserini ilerleyen zamanlarda daha net hissedicez.

Fatih Terim bu süreçte Galatasaray için bir şanstır. Hataları olabilir. Ama stoper ve santrafor istediğini defalarca kez söyledi. Beceriksiz yönetim bu transferleri yapamadı. İstenilen transferlerin yapılmadığını söyleyip, bahane üreterek kenara çekilebilirdi. Ocak ayına kadar bu şekilde sahaya çıkacağız. Yapacak hiç bir şey yok.

trabzonspor küçüktür mide bulandırır

arenada görüşeceğiz sizinle
KİNİNİZİ DİRİ TUTUN!

Acilen toparlanmalıyız ve milli maç arası çok iyi bir fırsat yoğun maç trafiği başladığında her oyuncuya ihtiyacımız olacak eldeki oyunculardan en iyi kadroyu kurup taraftar olarak sonsuz destek vermemiz gerek hocamız tecrübesiyle ağırlığını koyup gerekeni yapacaktır ...

kendi egosunu galatasarayın önüne koyan herkese laf etme hakkımız var. şu leş sinan'ın ne işi vardı şimdi ilk 11'de? hele dalga geçer gibi değişiklikleri ?

Yav eleştirirsin seçimlerini sonuna kadar haktır eleştiri. Kimse yanlışsız değildir, mourinho da eleştiriliyor guardiola da eleştiriliyor yeri geldiğinde ama kimse hocalığını sorgulayamaz bu isimlerin de keza Terim'in de. Aykutun maykutun hocalığını sorgulayın illa birinin hocalığını sorgulamak istiyorsanız..
Yanlışları bundan sonra da olacak ama aklı başında bir Galatasaraylı Terim'i ömürlük görmek ister takımın başında. Bu kadar net..

Bu tarz mağlubiyet geçen sezonda oldu elbet böyle maçlar olacak şaşırdığım ilerde hiç baskı kuramadık Fernado ve Maicon berbat oynadılar umarım milli arada kendine gelir takım

fatih terim tabiki eleştirilebilir.ama bu maç için fazla mazereti var hocanın ve hepsi haklı.ahmetin rotasyon oyuncusu bile olmayacagı meydana cıktı.eren ve sinanla olmayacagı iyce anlaşıldı.belhandanın eziyet oldugu anlaşıldı.maicon dinlenebilir bu maçtan sonra.maçın özeti budur.

ayrıca yeni iyileşen serdar,yeni iyileşen rodrigues,yeni gelen ndiaye ve maç eksiği bulunan feghouli olmadan sahaya 4 eksikle cıkmıstır tabiri caizse GALATASARAY ve forveti de yoktur.sinan ve eren yüzünden 9 kişi oynadıgıı gibi belhanda sayesinde de aslında 10 değil 8 kişi kalmıstır.ve bütün bi 80 dk onyekurudan maradonalık beklenmiştir.takımdaki ruhsuzluk ve moralsizlikte cabası.

trabzonspor bulabilecceği en kötü ve en eksik GALATASARAY'ı buldu.aslantepe iyi saracagız ,gelsinler

Geçen yılki Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından bile beter bir maçtı. Bu tip sonuçlar ve skorlar insanı psikolojik manada yaralıyor. Yenilince düzgün yenilmiyoruz anasını satayım

fatih terim tabiki eleştirilebilir.ama bu maç için fazla mazereti var hocanın ve hepsi haklı.ahmetin rotasyon oyuncusu bile olmayacagı meydana cıktı.eren ve sinanla olmayacagı iyce anlaşıldı.belhandanın eziyet oldugu anlaşıldı.maicon dinlenebilir bu maçtan sonra.maçın özeti budur.

ayrıca yeni iyileşen serdar,yeni iyileşen rodrigues,yeni gelen ndiaye ve maç eksiği bulunan feghouli olmadan sahaya 4 eksikle cıkmıstır tabiri caizse GALATASARAY ve forveti de yoktur.sinan ve eren yüzünden 9 kişi oynadıgıı gibi belhanda sayesinde de aslında 10 değil 8 kişi kalmıstır.ve bütün bi 80 dk onyekurudan maradonalık beklenmiştir.takımdaki ruhsuzluk ve moralsizlikte cabası.

trabzonspor bulabilecceği en kötü ve en eksik GALATASARAY'ı buldu.aslantepe iyi saracagız ,gelsinler
İlk maçımızda muhtemelen Maicon , Ahmet Çalık , Belhanda ,Sinan oyunda olmayacak ideale yakın kadroyu 15 gün sonra izleriz ...

İlk maçımızda muhtemelen Maicon , Ahmet Çalık , Belhanda ,Sinan oyunda olmayacak ideale yakın kadroyu 15 gün sonra izleriz ...
ya tamam rodrigues,ndiaye,serdar ve feghoulisiz 4 kişi eksik takım ama bu sinan ve eren sahadayken de 9 kişiyiz.ben böyle bişey görmedim.ozan,celil ve yunus şans bulmalı bu yeterersizler yerine.

Tek birsey soylecegim. Stoperi maicon forveti eren olan takim şampiyon olamaz.

Muslera
Mariano Donk Serdar Nagatomo
Fernando
E.Akbaba N'diaye
Feghouli Onyekuru Rodrigues

Hoca bu tarz bir kadro denemelidir....

Geri
Üst Alt