Muslera
Linnes - Donk - Serdar - Nagatomo
Fernando - Badou
FEGHOULI - Emre - RODRIGUES
ONYEKURU​

Ahmet, Sinan, Eren görmek istemiyoruz!!!

Ben de buna benzer bir 11 istiyorum ama Ndiaye-Fernando ve Mariano-Feghouli ikilileri bozulmamalı bence. Mariano'nun kötü gözükmesinin sebebinin Sinan olduğunu düşünüyorum. Ne savunmada ne de hücumda hiç yardımcı olmadı.

Ya bu altyapida oyniyan bir forvet ciksinda görelim
Isterse 109 tane pozisyon kacirsin gikimi cikarmam

ali yavuz kol nerden geldi aklina yaw

Ben Kasımpaşa maçından çok Lokomotiv maçını düşünüyorum. Açık konuşayım Lokomotiv maçını kazanacaksak bir 4 gol de Kasımpaşa'dan yemeye razıyım. Şu ligde 100 tane Kasımpaşa maçı daha oynarsın, kazanırsın kaybedersin ama Şampiyonlar Ligi bir vitrin, marka değeri. Gönül ister ki ikisini de kazanalım ama öncelik Avrupa olmalı.

Kasımpaşayı içerde yener liderliği alırız. Lakin Lokomotiv maçında ne olur bilemiyorum.

Kasımpaşayı içerde yener liderliği alırız. Lakin Lokomotiv maçında ne olur bilemiyorum.

Biz icerde her takima gol atariz da maicon ahmet cikarsak ciddi sikinti yasariz. Kasimpasa macinda lokomotif macinin sekli az cok belli olur

Henry
Gary - NDiaye - Emre - Feghouli
Fernando
Nagatomo - Serdar - Ozan - Mariano
Muslera

Kasimpasa lokomotiv den guclu olabilir

Bu arada rusya ile oynayacagimiz milli macta lokomotiv den kimler sahada olur acaba

2 maç daha içerde kazandıktan sonra içerde problem yaşayacağımızı düşünmüyorum asıl endişelendiren konu deplasmanlar... Gol yeriz.

Hoca oynatmaz sinan ı oynatmaz artık.Oynatırsa da eren derdiyok yerine forvette oynatır

Donk > Maicon
Serdar > Ahmet
Ndiaye > Belhanda
Feghouli > Sinan
Garry > Emre

Fernando Muslera
Mariano Perreira - Ryan Donk - Serdar Aziz - Yuto Nagatomo
Fernando Reges - Badou N'Diaye
Garry Rodrigues - Sofiane Feghouli - Henry Onyekuru
Eren Derdiyok​

Geri
Üst Alt