yunusun oynaması lazım,sorunlu bi maç bu maç.şu geçen sezon içerdeki galatasaray karabuk macının maç saati neydi lan

Rusya ile oynanan milli maçta sakatlık yaşayan Serdar Aziz'den kötü haber geldi. Milli futbolcunun arka adelesinde zorlanma olduğu ve Kasımpaşa önünde forma giyemeyeceği öğrenildi. Sağlık kurulu, Serdar'ı Lokomotiv Moskova ile 18 Eylül'de oynanacak maça yetiştirmeye çalışıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kasımpaşa maçının kadrosu nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum.

Özellikle defansta Maicon, Ahmet, Serdar, Donk, Ozan 5'lisinden hangi ikisi oynayacak? Normalde sakatlık ceza falan olmadığı durumlarda en ideal 2'li Donk-Serdar olarak duruyor. Ahmet Çalık'tansa genç Ozan Kabak'a şans verilmeli. Maicon ise son Trabzon deplasmanındaki gibi oynayacaksa forma yüzüne hasret kalır ve devre arası büyük ihtimalle gider.

Forvette kimin oynayacağı ise tam bir muamma. Ben Eren Derdiyok'un yetersiz olduğunu düşünüyorum. 4-6-0 sistemi ile Henry Onyekuru'nun oynaması en iyisi gibi. Sinan Gümüş - Muğdat falan şampiyonlar ligi için yetersiz.

Son konu ise, Feghouli'yi tekrardan kazanmamız lazım. Kazanamayacaksak devre arası gitsin. Takımın en çok kazanan oyuncusu sonuçta.

Onyekuru olayında şöyle bakmak lazım, adam böyle giderse zaten 10dan fazla gol atacak o bölgede, ee orada oynarken bile bu gol katkısını alacaksak devam edebilir.

Ha Feg ile Rodri form tutarsa o zaman işler değişir. Gol katkısı veren Feg'i silmemek lazım.

Kasımdaki derbiyi 21 e koyup nispeten yaz havası olan eylüldeki maçı 20ye koyma mantığını çözemedim bu macı da 21e koyun işte.İlk yarıda evimizdeki tüm maçları Cuma 20.00de oynuyoruz neredeyse.Taraftar sayısı bakımından sıkıntı olabilir:/

Saçmalığın daniskası. Ben izleyemeyeceğim ilk yarıları mesela

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muğdat sürprizi gelecek gibi çünkü hocanın sistemine hiç uymuyor Eren.

Muğdat bir de 20 gol atıp EPL ye satıyormuşuz

Net söylüyorum herkes bi şaşırır

muslera

mariano --- donk --- çalık --- nagatomo

feghouli --- fernando --- ndiaye --- akgün

henry --- muğdart​

Deplasmanlar yine sıkıntı ben içerde çekinmiyorum açıkcası.

şu kadroyu deneyelim emre cepheden baya başarılı skor konusunda onyekuruya yardımcı olur, feg ve garry nin kanatlardan yapacağı baskıyla rakibi zorlamalıyız
eleven_40870.webp

feg<->yunus,---onyekuru<->muğdat değişiklikleri maç içinde olabilir..

Garry-Henry-Emre 3lüsü ile ya Yunus Akgün ya da Muğdat Çelik oynar

Muslera

Mariano Serdar Ozan/Donk Nagatomo

Fernando

Feghouli Ndiaye Emre Onyekuru/Garry

Derdiyok​

Arkadas tamamen rezilik ne stoper aldilar ne forvet simdi kara kara düsün kim oynasin diye. Serdar gibi durmadan sakatlik yasayan birinemi güvendiniz veya eren gibi kazma forvete de yerlerine oyuncu almadiniz?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt