serdar-donk tandemi tam da diagnenin ağzına layık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda en son Kasımpaşa'ya mağlup olmuştu.

Sarı kırmızılılar, o maçın ardından oynadığı 21 maçta 20 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Garry ve Feghouli kanatlar yapıp Onyekuru forvet oynatmalıyız zaten arkası Fernando, Ndiaye ve Emre Akbaba gibi oyuncularla kurulu olacak böylesi bir sistem daha etkili olur

Al sana mis gibi kadro.

Muslera
Mariano Serdar Maicon Nagatomo
Fernando
Ndiaye Emre
Feghouli Onyekuru Garry​

Önce durdur sonra vur stratejisi ve dizilişiyle oynarsak kazanırız

-------------------------------------------Nando-------------------------------------
Mariano-------------Serdar--------------------------Ozan/Donk-----------------------Nagatomo
----------------------------------------Fernando--------------------------------------
Fegh-----------------Ndiaye---------------------------Emre--------------------------Garry
---------------------------------------Onyekuru---------------------------------------

Onyekuru'yu Ahmed musa gibi kullanalim

Emre ikinci forvet gibi oynamalı bence Eren'in arkasında. Hele hele orta sahada Fernando ve Badou varken. Eren'in direkt kesileceğini düşünmüyorum. Sinan, Muğdat, Onyekuru/Feghouli de hamle oyuncularımız olarak dururlar, olası bir sakatlık veya formsuzluk durumunda.

Yarınki maç için şimdiden heyecan bastı. Önce Kasımpaşa'yı yenip liderliği almalıyız başka yolu yok sonra lokomotiv moskova maçını düşünürüz.

Aklın yolu bir ben de burada çoğunluğun yazdığı kadroyu istiyorum defansta maiconu, forvette ereni görmek istemiyorum. belhanda'nın olmaması da avantajımıza, bence lokomtiv maçında da oynamaz belhanda, son olarak geçen sezonun en iyileri donk ve feghouliyi yine bir şekilde takıma monte etmeliyiz.

acaba 4 mü atariz 5 mi
492

erensiz kadro yapanlar gerceklerden uzak hareket etmektedir.

Geri
Üst Alt