Maicon'a hayir

Donk-Serdar veya Donk-Ozan tandemi olsun

Metro+metrobus akiyordum ben hep
Sen nerde oturuyorsun

Bizim stattan Anadolu yakasina toplu tasimayla ulasim kolay degil.Bjk ve Fener'inki her yere yakin.21 olmasi isten gelecekler icin iyi olmus ama donus icin de zor bence.Bunu soylemek istemistim.

Stoperde kesinlikle Donk ve serdar oynamali.

Diagne karsisinda kafa topunda etkili isimler lazim.

Bizim stattan Anadolu yakasina toplu tasimayla ulasim kolay degil.Bjk ve Fener'inki her yere yakin.21 olmasi isten gelecekleri icin iyi olmus ama donus icin de zor bence.Bunu soylemek istemistim.

Ulasim olarak en iyi fener sonra bjk

Valla anadolu yakasina metro marmarayla pendike kadar gidersin ama 3 vesayet

Benim ev Tuzla civarı.Ayrıca metro ve marmarayla Kadıköy'e kadar gelinebilir ama Kadıköy metrosu kapanmadan yetişilmesi garanti değil.Geçen sezon kupadaki Akhisar maçı 20.30'daydı zor geldim eve.

"Vesait" , vesayet cok alakasiz bir sey cunku

Kulube surekli mail yagdirin , ana arterlere stadyum cikisli otobus koysunlar

Ulasim anlaminda en buyuk eksik bu .. 50 tane 100 tane otobusle bile cok fark olur

Parklanma yeri mevcut , talep de var ama otobus yok . Iett bu ise girmek istemiyor cok kirik dokuk oluyor araclarda diye ama biraz pres yapilirsa tekrar konabilir ilk zamanlardaki gibi

Benim ev Tuzla civarı.Ayrıca metro ve marmarayla Kadıköy'e kadar gelinebilir ama Kadıköy metrosu kapanmadan yetişilmesi garanti değil.Geçen sezon kupadaki Akhisar maçı 20.30'daydı zor geldim eve.

Bir kac ay sonra derdin biter , marmaray acildiginda tuzla ya da hangi istasyonuna yakinsan binip yenikapida aktarma ile sanayi ye kadar ulasabilirsin

Yani tuzladan stadyuma kadar hep ray uzerinde ve saatini hesabini bilerek gidersin

Az kaldi

Dm_TSzdXoAEJ_iG.jpg

Henry de gelmis

Geri
Üst Alt