STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

-Şenol Güneş'in Cyle Larin'in performansından memnun olmadığı, Fenerbahçe karşısında merkez forvette Ryan Babel'i oynatacağı iddia edildi.

Filozoftan akıllıca bir hamle.
Şu şekilde çıkarlarsa ibre küçük şikecilere döner.

Q7 Llajic Lens
Babel​

Çok pis provakosyon kokuyor. Geçen seneki olaylar, son günlerdeki yönetici atışmaları, atanan hakem, fb nin durumu ve kadıköy. Her şey olur bu maçta.

Gidilebilir aslinda da su kuslara hic para kazandirmak istemiyorum , tff den cocuklara sorayim belki davetiye yuklerler ,gecen sene gittigimde baya keyiflenmistim

Evet abiler en son fb-bjk maçındaki sinerjiyi tekrarlıyalım
Kaos istiyoruz bol kart istiyoruz

Her ne kadar beraberlik istesem de fener galibiyetine de sevinebilirim. Cocu'nun biraz kredi kazanması işimize gelebilir.

su sekilde dusunun ... bir rakibimiz , ki bence degil , 2 puan birakti dun , diger 2 rakibimiz de 2 ser puan birakirsa ligin basi icin 6 puan kar elde etmis oluruz (macimizi kazansak da kazanmasak da)

taraflardan biri kazanirsa bu kar 5 e iner .. ama kazanan fb olursa bu kez de iki ciddi rakibimizle minimum mesafemiz artar ve 5 ile 6 olur

beraberlikte ise toplamda 4 puan kar ederiz ama farklar 4 ile 8 olur

secin begenin , ben beraberligi sectim

Ben su asamada bjknin psikolojik.olarak çökmesinden yanayım. Beraberlik elbette iyi olur ama fener galibiyetidee bundan kötü olmaz. Tinercilerin havaya girmesini istemem. Erkenden kesilsin sesleri.

Fener daha çok puan kaybeder bu kazmalar ordusundan oluşan takım ile.

Bu yüzden Fener alsın bu maçı Beşiktaşı daha tehlikeli görüyorum ben şampiyonluk yarışında.

sent via GSC

Ben matematige guveniyorum ve 6>5 diyor ve beraberlik istiyorum cunku ligin cok basi ..

gecenlerde bir ornek vermistim , su an derbi olmasa da fb ile bjk ayri anadolu takimlari ile oynasalar

orn erzurum - fb
ankaragucu - bjk

size sorsalar , biri yenilsin digeri yensin mi istersiniz , ikisi de berabere kalsin mi ? 90% 2 beraberlik istenecektir , derbide de beraberlik cikmasi bununla ayni olur

Bir rakibin devreden çıkma noktasına gelmesi daha mantıklı olur derim.

Fenerbahçe kaybetsin veya 1-1 gibi bir skor olsun isterim.

normalde ligin bu noktalarinda zaten her halukarda beraberlik isterim de , fb kazanirsa tek teselli ikisinin de ortalama uzakligi 1 puan artmis olacak

4 ile 8 yerine 5 ile 6 olacak

gecen sene bu hesaplari yaparken gereksiz geliyordu ama 6 maglubiyete ragmen sampiyon olabilme matematigi burada sifreliydi .. her mac guzel bitti ,tek tek saymamiza gerek yok

Fenerde orta/kısa vadede Cocu'ya sabotaj başlar. Özellikle Volkan - Topal liderliğinde bekliyorum bunu. Rijkaard'ın yaşadıklarının benzerini yaşayacak. Fenerin galibiyeti bu bakımdan bizi bozmaz. Yoksa beraberlik hala ilk tercihim.

mukemmel bir macti
keske yarida kalmasa idi
Zımbalı filozof başına gelecekleri tahmin edip kaçtı maçtan yoksa 3-4 kırmızı kart daha çıkardı temiz, kaos istemini abarttık galiba 1-2 ay sürdü o kaos :D ama totalde iki kulüpte yıprandı bizim işimize yaradı diye düşünüyorum

Eyyy Besiktasli kardeslerim bu alemin krali Senol Gunes'in kani yerde mi kalacak? Buna izin vermeyin!

Geri
Üst Alt