STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Abi bilmiyom ya baya uzak bir kalecinin iyi yer tutup o topu çıkarması lazım bence adam istediği kadar iyi vursun ordan top gelene kadar gün oluyor anasını satıyım

Abov az önce yemek almaya gittim ne ara üflemişler :asd:

Yok ya bunun da devamliligi yok Belhanda bile daha iyi gibi,Kuzey Avrupa dan alacaksin
Zaten bana kalsa her ikisini da takımım da istemem ama Benzia bana Belhanda da daha hareketli ve birşeyler yapmaya uğraşan bir oyuncu havası verdi. Bu arada ilk defa izliyorum bunu şu ana kadar ki görüntüsünden böyle bir izlenim çıkardım yoksa uzun vadede nasıldır bilemem.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlarda var bir cenabetlik çözemedim, Ali Koç kaynaklı olabilir bekarlığa veda partisinden dolayı.

Bu maçın berabere bitmesi lazım kim kazanırsa moral motivasyonuyla çıkışa geçecektir.o yüzden beraberlik 2 takımın da gazını alır.Beşiktaş daha tehlikeli uzun vadede o yüzden kazanması kötü olur bizim için.deplasmanlardaki mallığımızı da hesaba katarsak fenerbahçe deplasmanında beşiktaş'ın alacağı galibiyet çok ekstra olur.

Fener bu maçıda kaybederse cocumanı döverler heralde.Heriflerin yanılmıyorsam 8 resmi maçta 6.mağlubiyetleri olacak.

Fener kendisine göre iyi oynarken gol yedi daha da toplayamaz anca klasik Fener balı duran top, birine çarpan top vs olmazsa güle güle Cocu hoş geldin yeni vizyon Ersun Yanal.

Berabere biter zaten en kötü merak etmeyin.

Fener atsa o gazla alırdı maçı.

Beraberlik için en uygun senaryo bu.

Bjk bir bok oynamadan gol attı, tamamen bireysel yetenek ortada pozisyon falan hiçbir şey yoktu. Eskiden kadıköyde tam tersi olurdu, fener bu maçta yenilirse bizim serinin bozulması konusunda ciddi derecede umutlanacağım.

İşte biz bu yüzden deplasmanda maç kazamıyoruz. Herifler ceza sahasına girmeden kaliteli bi oyuncu hemen takımı sırtlıyor

Sampiyonluk gitti diye aglayan ezikler vardir muhakkak konuda

eger terim hoca deplasman sorunu icin ciddi cözümler bulmazsa biz devre arasında ilk 3te göremeyebiliriz

Geri
Üst Alt