STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Yalnız Fener böyle devam ederse bizim için de o sene bu sene olabilir. Bizim 8. filan olduğumuz senelerdeki gibi Fener. Haftalar geçtikçe daha da düşerler.

Fener eskisi gibi gerginlik yaratamaz. Ne o yapıda bir teknik direktör ne de o yapıda oyuncuları var.

Aziz gidince büyü de yenilenmedi tabi bu sene büyük ihtimal.tavşan ayağı falan ;D

Bjk bir bok oynamadan gol attı, tamamen bireysel yetenek ortada pozisyon falan hiçbir şey yoktu. Eskiden kadıköyde tam tersi olurdu, fener bu maçta yenilirse bizim serinin bozulması konusunda ciddi derecede umutlanacağım.

Birebir hemfikirim,o yüzden Bjk kazansın.Bu kadroyla 34 haftayı zor çıkarırlar nasılsa.

fb'de slimani hariç hic isik yok ve fark yaratacak topcu da yok

bunlar bu gidişle düşme potasına bile girerler cünkü deplasmanda bu futbolla mac kazanmaları imkansıza yakin

daha ts, bjk, basaksehir ve bize gelecekler

evinde bile derbi kazanamaz

salt yetenek olarak babel mi rodri mi

Yalnız tam birbirini tamamlayacak kanatlar. Birisi daha oturaklı, fizikli ve şutları olan, top tutacak biri, diğeri ise hızıyla son çizgiye kadar inebilecek biri. Garry sağda oynarsa gol sayısı azalır ama geçen sene gibi asisti artar. Babel ise en golcü kanatlardan biri zaten ligde.

IMG_20180924_215751.webp

Geçelim fb yi , bjk'yi biz çok kötüyüz öyle böyle değil hemde. Bir tane deplasmanı kazanırız diyemiyorum o algı uçtu gitti 2 yıldır terimde kotaramadı. Hızlı kanatlarımız haricinde bi gram futbol oynamıyoruz malesef şu beşiktaş bizden iyi kim ne derse desin ben gördüğümü söylerim.

Yalnız Fener böyle devam ederse bizim için de o sene bu sene olabilir. Bizim 8. filan olduğumuz senelerdeki gibi Fener. Haftalar geçtikçe daha da düşerler.
Sen deplasmanda 7 gol yemiş hiç gol atamamışsın . O sene belli 6 0 olma senesidir. Biraz iyimser mesaj olmuş, berabere kalsam kafi . Deplasman maçlarını izlemiyorum 1 senedir düşün yani bize bıraktığı izlenimi takimin. Trabzon maçını da izlemedim akhisari da . Çok da mutluyum zamanımı katletmedim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ljajic girerse BJK topu da vermez. Lens kontrada iş yapar diye düşünülür muhtemelen ama adam bitik görünüyor. Hasan Ali ve Atıf aslında GG ve Lens'e üstünlük kurdu oyunda.

Geçelim fb yi , bjk'yi biz çok kötüyüz öyle böyle değil hemde. Bir tane deplasmanı kazanırız diyemiyorum o algı uçtu gitti 2 yıldır terimde kotaramadı. Hızlı kanatlarımız haricinde bi gram futbol oynamıyoruz malesef şu beşiktaş bizden iyi kim ne derse desin ben gördüğümü söylerim.
Yav beşiktaş ne oynuyor Allah aşkına. Rezil oynuyorlar şuana kadar. Hatta bu sene adam gibi oynadıkları tek maç yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt