- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Cocu gitse de pek bir şey değişmez bence.Bizim maça kadar cocu kalmaz ve biz yine kazanamayız büyük ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocu gitse de pek bir şey değişmez bence.Bizim maça kadar cocu kalmaz ve biz yine kazanamayız büyük ihtimal

Fark yerdik. 3-4 ten aşağı yemezdik. O kaçanların hepsi kaleye girer ilk yarı 3-0 biterdi.Fener nispeten iyi bugün. Beşiktaşta bir halt yokKeşke Akhisar yerine Fener deplasmanı yapsaydık bu hafta.Bunları bir daha deplasmanda bu kadar kötü yakalayamazdık.
Çare Feghouli. Uzaktan şut deniyordu en azından ara ara. Mevcut oynayanlar pes golü atma derdinde nedense.Bizim de bunu yapmamız lazım ama yok abi uzaktan şut bile atamıyorlar.
Bjk bir bok oynamadan gol attı, tamamen bireysel yetenek ortada pozisyon falan hiçbir şey yoktu. Eskiden kadıköyde tam tersi olurdu, fener bu maçta yenilirse bizim serinin bozulması konusunda ciddi derecede umutlanacağım.
salt yetenek olarak babel mi rodri mi
O tarzda bir baskanlari yok isin dogrusu.Fener eskisi gibi gerginlik yaratamaz. Ne o yapıda bir teknik direktör ne de o yapıda oyuncuları var.
O tarzda bir baskanlari yok isin dogrusu.
Karikoy ruhu aziz basgandan kalma bir seydi
Sen deplasmanda 7 gol yemiş hiç gol atamamışsın . O sene belli 6 0 olma senesidir. Biraz iyimser mesaj olmuş, berabere kalsam kafi . Deplasman maçlarını izlemiyorum 1 senedir düşün yani bize bıraktığı izlenimi takimin. Trabzon maçını da izlemedim akhisari da . Çok da mutluyum zamanımı katletmedimYalnız Fener böyle devam ederse bizim için de o sene bu sene olabilir. Bizim 8. filan olduğumuz senelerdeki gibi Fener. Haftalar geçtikçe daha da düşerler.
Yav beşiktaş ne oynuyor Allah aşkına. Rezil oynuyorlar şuana kadar. Hatta bu sene adam gibi oynadıkları tek maç yokGeçelim fb yi , bjk'yi biz çok kötüyüz öyle böyle değil hemde. Bir tane deplasmanı kazanırız diyemiyorum o algı uçtu gitti 2 yıldır terimde kotaramadı. Hızlı kanatlarımız haricinde bi gram futbol oynamıyoruz malesef şu beşiktaş bizden iyi kim ne derse desin ben gördüğümü söylerim.