Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.419
- 23.238
- 2.228
kadıköy muhabbetini bırakın yav ilk macımız arenada
kevgire çevirecegiz bu civcivleri insallah
kevgire çevirecegiz bu civcivleri insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 da 7Fener bu maçıda kaybederse cocumanı döverler heralde.Heriflerin yanılmıyorsam 8 resmi maçta 6.mağlubiyetleri olacak.
Yaff bu hafta fener yense, haftaya yine yenilecek cocu yine gidecek. Bari bu hafta yenilip nakavt olsunlar. Cocu ha bu hafta gitmis, ha haftaya. Ayreten kadikoyde derbi kaybetmeme olayi da bitmis olur en azindan.
O tarzda bir baskanlari yok isin dogrusu.
Karikoy ruhu aziz basgandan kalma bir seydi
Sen deplasmanda 7 gol yemiş hiç gol atamamışsın . O sene belli 6 0 olma senesidir. Biraz iyimser mesaj olmuş, berabere kalsam kafi . Deplasman maçlarını izlemiyorum 1 senedir düşün yani bize bıraktığı izlenimi takimin. Trabzon maçını da izlemedim akhisari da . Çok da mutluyum zamanımı katletmedim
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
9 da 7
Fark yerdik. 3-4 ten aşağı yemezdik. O kaçanların hepsi kaleye girer ilk yarı 3-0 biterdi.Fener nispeten iyi bugün. Beşiktaşta bir halt yok
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fark atmaya gidip fark yiyoruz 2 senedir nedense. Neyse umudum yok ama 3 mağlubiyet alalım kalan deplasmanlarda benim için yeterliİddialı olmak iyidir. Bu takım Galatasaray. 100 kere yenilse 101.ye fark atmaya geliyorum diye gitmek yakışır.
Bi zahmet onlari da yenelim renktas. Bu sene sampiyonlar liginden dolayi nekadar az takim ile yaris icerisinde olursak, o kadar iyi diye dusunuyorum.Peki bjkyi napicaz bilader.
Yav beşiktaş ne oynuyor Allah aşkına. Rezil oynuyorlar şuana kadar. Hatta bu sene adam gibi oynadıkları tek maç yok
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi