STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

kadıköy muhabbetini bırakın yav ilk macımız arenada
kevgire çevirecegiz bu civcivleri insallah

Aynen ama yine de yapı olarak açık açık olmasa da (bizim transferlerde araya girme gibi) arkadan iş çeviren yapı da bir başkana sahip oldukları için başkan ve yönetimi bilerek yazmadım.

O tarzda bir baskanlari yok isin dogrusu.

Karikoy ruhu aziz basgandan kalma bir seydi

Azizin derbi balı tam tersine dönmüş. Cidden bu herif büyü falan yapıyordu büyük ihtimal

3 büyüklerin hepsi de çok kötü. Başakşehir ilk yarı sonunda iddiasını muhafaza ederse ciddi manada şampiyonluk adayı olur.

Fener ölmüş yahu. 2 tane ortalama üstü topçu görebildim sahada. Benzia ve Slimani birşeyler için çırpınıyorlar ama nafile...

BERkayeKİN

Sen deplasmanda 7 gol yemiş hiç gol atamamışsın . O sene belli 6 0 olma senesidir. Biraz iyimser mesaj olmuş, berabere kalsam kafi . Deplasman maçlarını izlemiyorum 1 senedir düşün yani bize bıraktığı izlenimi takimin. Trabzon maçını da izlemedim akhisari da . Çok da mutluyum zamanımı katletmedim

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İddialı olmak iyidir. Bu takım Galatasaray. 100 kere yenilse 101.ye fark atmaya geliyorum diye gitmek yakışır.

Bir taraftan FB yeniliyor daha da beter olsunlar diyorum, diğer taraftan geçen sene kalkan uzuvlarını TT arenada koyarak 4.lüğe yolladığımız sentetikçilerin sevincine katlanamam. İzlemesi ve taraf olması çok zor maç ya. Ulan dün 3-0 yenilmeyecektik, berabere bile kalsak keyifle izlerdik bu maçı.

Valla bjk şöyle bjk böyle diyenlere anlam veremiyorum, gayet kötüler bizden iyi değiller. Lige bakınca gözümü korkutan takım yok, deplasman sorununu da çözeceğiz bence öyle bir konuşuyorsunuz ki sanırsın lig bitti daha 6. haftadayız.

Fark yerdik. 3-4 ten aşağı yemezdik. O kaçanların hepsi kaleye girer ilk yarı 3-0 biterdi.Fener nispeten iyi bugün. Beşiktaşta bir halt yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bal konusu ayrı.Ona bakarsak Hasan Ali'nin şutu kesin gol olurdu bizim maçta.Saha içine bakarsak Fener cidden çok kötü.Sadece derbi motivasyonuyla biraz daha isteklilerlerdi.Beşiktaş forvetsiz ancak bu kadar oynar.Yoksa onlarda tırt.

karius baya güven verior btw

Bu maçın berabere bitmesi lazım ama Fener de gol atacak potansiyel göremiyorum :((

Yav beşiktaş ne oynuyor Allah aşkına. Rezil oynuyorlar şuana kadar. Hatta bu sene adam gibi oynadıkları tek maç yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizden üstünler hocam , adamlar iyi bi atak takımı olmasına rağmen defansları iyi. Bizim maçlarda rakibe her geçen topta akın akın geliyolar üzerimize ve her top tehlike yaratıyo adamlarda geçemiyolar rahat ve teknik oynuyolar. Trabzondan 4 akhisardan 3 bu takımla yürümez. Full yenilik şart bizede rodri , muslera ,dyaye , nagatomo al kenara kalan full çöp fernando'da dahil artık savunmuyorum kendisini zaten hata etmişim. Bu takımı geçen yıl kan değişikliği ve , taraftarın desteğinin gelmesi kurtardı bu yıl allah yardımcımız olsun.

Bjk nin oyun ezberi var, oyuncularında her türlü çakallık var ve hocası yerli. Iç sahada zor puan bırakmaları.

Cocu'nun buraya adapte olması zor. Toplama takim gibiler. Anca yerlilerden verim alabilen lig dinamiklerini bilen bir hocayla ve devre arası transfer yaparak yarışa dahil olabilirler.

Bu şartlarda biri kazanacaksa fener olmalı bu takım. Cocu'nun görevde kaldığı her hafta fenere zarar.

Futbol kaliteli topçuyla oynanır bu yine kanıtlandı. Fener kendini yırttı tinerciler ceza sahasına girmeden babel çaktı golü

Geri
Üst Alt