STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Üzüldüm 0-1 olmasına, Beşiktaş önümüze geçecek bu skorla; daha geri alamayız.

Tam 2002-2003 sezonu gibi.

Beşiktaş yardiriyor, fenerbahçe gelene geçene yatıyor; biz de hezimetler yaşıyoruz.

1537815968758.webp

Bizden üstünler hocam , adamlar iyi bi atak takımı olmasına rağmen defansları iyi. Bizim maçlarda rakibe her geçen topta akın akın geliyolar üzerimize ve her top tehlike yaratıyo adamlarda geçemiyolar rahat ve teknik oynuyolar. Trabzondan 4 akhisardan 3 bu takımla yürümez. Full yenilik şart bizede rodri , muslera ,dyaye , nagatomo al kenara kalan full çöp fernando'da dahil artık savunmuyorum kendisini zaten hata etmişim. Bu takımı geçen yıl kan değişikliği ve , taraftarın desteğinin gelmesi kurtardı bu yıl allah yardımcımız olsun.
Defansları iyi yazısını okuyunca gerisini okumadım kusura bakma ben bu sene bu adamların 3-4 maçını izledim. Bunların defansı iyiyse bizim futbol konuşmamıza gerek yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası adil bi skor olmadı bu.Fener çok daha iyi olan taraf.2.yarıda en kötü 1 gol bulup berabere bitirmesi lazım maçı.Bjk da deplasmanlarda çok silik oynuyor.Ama stoperleri daha uyumlu.Slimani çalışkan bi forvet..Gol konusunda pek bir yeteneğini görmedim yanlız.Son vuruşlarında sıkıntı var.

Beşiktaş yardiriyor, fenerbahçe gelene geçene yatıyor; biz de hezimetler yaşıyoruz.
Yardiriyor mu? Kardeş adamlar rezil oynuyor bu sene ki bu maçta da bok gibiler. Babel muhteşem takım oyunuyla attı galiba , garipsiniz. Biz kötüyüz de bjk yardiriyor garip olmuş .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha çok su akar.

Her sezonun hikayesi farklı. Lig sonunda Terim'in elinde kalkar kupa merak etme sen.

Bjk top falan oynamıyor bu sene babel pepe gibi yıldızlar taşıyor takımı. Devre arası yıldız oyuncu transferi yapmamız şart

Defansları iyi yazısını okuyunca gerisini okumadım kusura bakma ben bu sene bu adamların 3-4 maçını izledim. Bunların defansı iyiyse bizim futbol konuşmamıza gerek yok

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Defanslarındanmıdır bilmem ama adamlar bi şekilde akın akın atak yemiyolar mesala ben beşiktaşın hiç hatırlamıyorum golden veya iyi bi net atağından sonra hemen kendi kalesinde gol pozisyonu gördüğünü. Bi şekilde durduruyolar rakibi iyi bi şekilde durduruyolar hemde top oksitleniyo orta alanın biraz gerisinde. Bizde rakibe her geçen top gol pozisyonu atak bıktım ben valla bu işin taktiklemi oyuncuylamı neyle alakası var çok kestiremedim ama bu iş böyle yürümez.

Açıkçası beni en çok endişelendiren ŞL'de oynayacak olmamız, lige çok kötü yansıtıyoruz. Daha çok erken biraz farazi olacak ama BJK'nin bizi geçip şampiyon olabilmesi için devre arasına en az 7 puan farkla girmesi lazım. İkinci yarı çok az puan kaybedeceğiz bence.

Geri
Üst Alt