Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elestirince kuş olduk
Vizyoncu olduk
Hain olduk
Aysalci olduk
Ulan takim gecen seneden beri top oynamiyor arenada nefes aldirmiyorduk simdi o da kalmadi.
OMO HOCO IMPOROTORRR 7 SOMPOYONLOKKElestirince kuş olduk
Vizyoncu olduk
Hain olduk
Aysalci olduk
Ulan takim gecen seneden beri top oynamiyor arenada nefes aldirmiyorduk simdi o da kalmadi.
Aslantepe cevresinden uzak durmanı umarız
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımda golcü olmadığı okadar beli ki.
Hocam kariyerinde galiba ilk defa skora katkısı sıfıra yakın bir santrfor ile oynuyor.
Devre arasına kadar puan kaybını minimum tutup net bir santrfor almazsak şampiyonluk hayal olur
ft hocan mayısta yine kuşlarla ayak tenisi oynayacak sen merak etme.Ayak tenisi falan oynatıyordur FT hocam. Hasan Şaş ve Ümit Davala da eğleniyordur böylelikle.
önceki mesajda belirttim ne yapman gerektiğiniyazarken beynimizi kullanalım. Ne mal olduğunu biliyoruz gerçi normal kullanamaman
biz yine unutuyoruz ama bu takım santraforsuz oynuyor.takımın içine eden 1 numaralı etmen bu durum
bu ne saçma bir cevap yahu. Bende o halde garry ile onyekuru once leipzig'e transfer olsunlar diyeyim bu mantıklaBruma once ilk 11 e girsin.
Ikinci yariyi izledim tadım kactiGalatasarayli degilsin zaten eger şu lsz futbolu izleyecek kadar işsizsen cidden kalibina kufretmem gerekir