Lan neye dikkat edicez ikinci forvet yapmaya çalışmışsın da olmamış işte

Üstüne çarşamba cezalı olduğu için kesin oynayacak Badou'yu kesmişsin.

ST Sinan
CF Akbaba

KOMİK

Komik değil. Ben Emre ve Sinan'ın en etkili alanlarının oralar olduğunu düşünüyorum. Az önce de söyledim. Evimizde Erzurumspor maçında denenebilecek bir düzen bence.

Komik değil. Ben Emre ve Sinan'ın en etkili alanlarının oralar olduğunu düşünüyorum. Az önce de söyledim. Evimizde Erzurumspor maçında denenebilecek bir düzen bence.

Etkili bölgeleri o bölgeler olabilir, kesin oralar diyemeyiz bu 1.

O yapıda takım 9 kişi oynamak zorunda kalır çünkü ilerdeki ikilinin çok da geriye gelmemesi gerekir yani Messi ve Suarez gibi oynamalılar bu 2.

Sinan önce mabadını kaldırsın bu 3.

Emre serbest oyuncu statüsünde gol noktasına yakın oynanmalı ve beslenmeye muhtaç bir oyuncu.

Ndiaye-Donk şu an en makul ikili. Fernando formda olsa tek ön libero onu oynatıp Ndiaye biraz önünde oynardı ama o da formsuz.

Pas oyununda eksik olan bu takımın handikapını dengeleyecek isim ise ya Feghouli ya Belhanda. Belhanda tempo olarak daha üstün olduğu için şans buluyor ama zeka olarak denklemde kaybeden. Zeka derken sadece futbol olsa o konuda çok geri değil , Belhanda da futbol dışı bir sosyal zeka sorunu var ki bunu çözmek imkansız.

Forvet için Onyekuru olmuyor. Eren dışında alternatif yok. Onyekuru Rodrigues’in back-up’ı olur şu oyunda.

Maalesef öyle ama ileride bu adamı denemiyor kimse çok sinirleniyorum.

İleride tek forvet olmaz. Tekniği ve çabukluğu olsa Arif rolünde olurdu ama o da yok. Sadece gol noktasında olan biri modern futbolda alt kümede olur en fazla.

Fegh yine yedek olur bence.

İleride tek forvet olmaz. Tekniği ve çabukluğu olsa Arif rolünde olurdu ama o da yok. Sadece gol noktasında olan biri modern futbolda alt kümede olur en fazla.

Dediğin doğru. Hemen arkasında Emre ile düşündüm bu yüzden. Ndiaye ileriyi iyi besler ve vurucu tim olur bence.

Emreyi seviyoruz ediyoruz ama su an ondan iyiler var , yedek kulubesi idealdir

Dediğin doğru. Hemen arkasında Emre ile düşündüm bu yüzden. Ndiaye ileriyi iyi besler ve vurucu tim olur bence.

Kim mücadele edecek peki. Eli belinde gezen adamlar bunlar. Emre kovalıyor gibi yapıyor. Sneijder tarzı gölge pres ile.

al birini vur ötekine ne emre ne belhanda oynasın ndiaye 10 numara olsun

Kim mücadele edecek peki. Eli belinde gezen adamlar bunlar. Emre kovalıyor gibi yapıyor. Sneijder tarzı gölge pres ile.

Donk ve Ndiaye.

Zaten benimkisi hayal. Ne Terim ne de bir başkası bizi forvette Sinan'ı izlettirmeyecek.

Badouboy'suz ve Kral Henk'siz kadrolar yapmayalım lütfen

İstediğim 11; Donk

gerisini doldurun kafanıza göre.

Geri
Üst Alt