Feghouli'nin bireysel zorlamasından ziyade pas istasyonu olup oyunu bizim adımıza elde tutup şekillendirmeye çalışması önemli.

Kendimi göstereyim de ilk 11'de kalıcı olayım diye zorlarsa istediğimiz futbolu yansıtamayız sahaya yine.

Fm tabiriyle kanattaki oyun kurucu gibi oynamasını ümit ediyorum.

Maicon Porto maçında net oynar o yüzden deniyor hoca Serdar ile uyumlarını tekrar sağlamak için

DoMIylpXUAMyhdY.jpg
şu koltukların haline bak yazık valla şu işe el atacak yönetim büyük iş yapmış olur koltuklar,merdiven düzeni çözülürse harika olur(alt kattaki merdivenlerin genişliği ve ilk kat ikinci kısımda gereksiz merdivenler,ikinci kattaki çift sıra merdivenlerin tek sıraya düşürülmesi iyi olur,bu şekilde en kötü görünen stadlardan birisi bizimki dış cepheye girmiyorum bile)
örnek olarak merdiven genişliği ve düzeni artı olarak koltuk seçimiyle şu şekilde olmalı...
b04a917ca0e675dd2850ef5b65661bb0.webp
在酋长管辖区体育场的位子-30923254.webp

Mariano ic saha maclarinda 11 olmali zaten.emre yerine onyekuru oynamalıydı.ama porto macinda 11de olur sorun degil

Maicon sevdiğim bi futbolcu porto macinda şans bulursa keşke iyi oynasa

Feg iyi oynarsa yandık artık her puan kaybını ona bağlayacaklar :ROFLMAO:

Umarim feghouli formayi temelli alir sinan gumus 11 oyuncusu degil sonradan girince etkili oluyor

Feg iyi oynarsa yandık artık her puan kaybını ona bağlayacaklar :ROFLMAO:
milletimiz olayları abartmayı çok seviyor feg zaten oynarken millet küfrediyordu birden kıymete bindi. bana kalsa da daha fazla şans bulması lazım ama arkasında başka sebepler olduğuna eminim. yüksek maaştan kaynaklı sebepler

Maicon bu maçta şöyle de mühim ki Fernando oynamadığı için oyun kurma sıkıntısı yaşayabilirdik. Şimdi Mariano ve Maicon ile bunu aşabiliriz.

Kazansak ne olacak yine ilk lig deplasmanında fark yiyeceğiz.

Geri
Üst Alt