hayret hoca küfür affetmis demekki şaşırdım ömrü billahı affetmez diyordum feghouliyi

tövbeler olsun hoca emreyi sahanın heryerinde oynattıktan sonra ilk defa gercek yerinde oynatıyor,noldu sana sayın hocam

feghouli istedigi kadar boktan oynasın sinanı son 20 dklar harici 11de gördügüm her seferde söverim ben

Ortasahası ve stoperleri top kullanma özürlü bir takım. Uzun uzun kanatlara ve santrafora atacaklardır. Beklerimiz ve stoperlerimiz bu topalrı vermezse Ndiaye, Emre, Garry ve Feghouli presle kazanıp bol bol terste yakalayabiliriz.

Artık geçen seneki iç saha oyununu oynayalım. Skordan bağımsız sahadan çıkamayacağını hissetsin rakip. Akhisar hezimetinin böyle bir etki yapabileceğini düşünüyorum takımda.

Hakeme oldukca tepki gostereceginiz bir mac olacak

Ozellikle olan faulu vermeme , temiz kazanilmis toplari faulle kesme gibi

Alperi tanirim uzaktan , hakemligi birak futboldan da anlamaz pek . Buna boylu poslusun git kurslara dediler gitti hakem oldu

Koray gibi bu da yan hakemlikten devsirme

her mac böyle farklı kadrolarlamı oynayacak acaba hoca ? hocayada ters aslında bu durum

Bize her sevdadan geriye kalan sadece
GALATASARAY
20180928_194021.webp

seyirci cok az bunun sebebi cuma olması degil bence yenilgiler etkiliyor taraftarı

En iyi adamımız yoksa işimiz zor! Taraftar

Geri
Üst Alt